Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátok egy szép lányt rágyújtani egyből kiábrándulok belőle és sírni tudnék. Az ismerőseim szerint túlzásba viszem a hisztit emiatt?
Én szerelmes voltam egy lányba, 2 éven keresztül. Sokat találkoztunk de rövid ideig.
Mikor elindult ez közöttünk és tényleg már majdnem együtt voltunk, megláttam rágyújtani. Mikor legközelebb eszembe jutott olyan volt mint egy törött tükör. Egyszerűen a kép ami előttem volt róla mindenben megyezetett vele, de ez a cigi ez nem fért bele.
Valamiért a magassarkúval is így vagyok.
Megmagyarázhatatlan, de számomra ott veszi el egy nő a nőiességét. Meg a szilikon mell is hasonló.
Annyira szeretem, hogy itt minden pasi elit és tökéletes, hogy így kifogásolnak mindent és válogatnak.:)
Nézzetek magatokra és magatokba. Ezt nem elsősorban erre a témára értem, hanem úgy általánosságban az oldalon ténykedő férfiakra.
Szép estét!:)
Viszont ha a témához nem tudsz hozzászólni, megkímélhetnél minket az ilyen sírásoktól.
Szép estét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!