Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most szakítsak vele vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakítsak vele vagy ne?

Figyelt kérdés

Kezdem ott, hogy van egy barátom, akivel másféléve együtt vagyok, de sajnos távkapcsolat a miénk. Őszi szünetben volt utoljára nálunk, de amióta hazament, kissé elhidegültünk egymástól. Nem is ír, mindig én írok neki, mert ha ezt nem tenném, napokig nem beszélnénk. Emiatt nem érzem azt, hogy fontos és vonzó lennék még-e neki. Amikor írogatunk ő is mondja, hogy hiányzom neki, szeret, de... mégsem dobja a fel a kedvemet ettől, mint még anno. Teljesen elbizonytalanodtam. Ignorál és ez legbelül kicsit kezd tönkre tenni. Minden este úgy alszok el, hogy szomorú vagyok.

Kérlek, segítsetek, mert teljesen el vagyok keseredve... ő az első igazi szerelmem az életemben.

16/L

2020. nov. 25. 20:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szakított velem...
2020. dec. 4. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom...:( mi volt az indok?
2020. dec. 4. 18:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy már 2 hónapja hazudik nekem...megcsalt egy másik korombeli lánnyal...
2020. dec. 4. 22:52
 14/14 anonim ***** válasza:
86%
Elhiszem, hogy most fáj de hidd el el fog jönni számodra a tökéletes személy ❤️, aki megbecsül téged és minden porcikájával oda van érted és te leszel a mindene ❤️❤️
2020. dec. 5. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!