Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?
Nagyon rosszul érzem magam, mert konkrétan én vallottam neki szerelmet, sürgettem h döntse el mit akar, majd amikor megcsókolt furán éreztem magam, ennek ellenére megkérdeztem h lesz-e a barátom. Igent mondott, és azóta túl érzelgős és túl kedves. Gondolkodtam azon is, hogy megutáltatom magam vele, de nem tudom hogyan. Ja és az oszttársam szov még velem lesz 3 évet (10.es vok). Ezt eddig még senkinek nem mondtam el. Van olyan barátnőm aki azt se tudja h járok ezzel a fiúval, mert szégyelltem. Mit csináljak? Nem kérek olyan sablon szövegeket h csak mondjam el neki, biztos megérti, mert biztos, hogy nem értené meg. Teljesen jogos lenne, hogy nem állna velem szóba ezek után.
16/L
Tehát csupán annyi a gond, hogy túlságosan érzelgős és kedves? Mert ennyi miatt nem biztos, hogy rögtön szakítani kéne...
Próbáltad már megbeszélni vele ezt? Említetted már neki, hogy visszavehetne egy kicsit? Ha nem, mindenképp tedd meg! Amúgy is, feltehetően idővel szertefoszlik a "rózsaszín köd" és normálisan fog viselkedni.
Szerelmes lett beléd. Más lány végtelenül örülne, ha a fiúja túl kedves és érzelgős lenne.
Általában az ilyen diákszerelmek nem tartanak sokáig. Ha az iskolaévek alatt megszakadna, akkor se legyetek egymás ellenségei. Vedd úgy, hogy egy vonaton akartatok utazni, de egyikőtök lekéste és elutazott egyedül (talán végleg).
Viszont ismerek konkrét párt, akik a gimiben is osztálytársak voltak, együtt jártak egyetemre, most tervezik az esküvőjüket.
Most ezt nem értem.
Mivel van a probléma ?
Azzal hogy az elején még nem volt ilyen , de mióta jártok azóta túl nyálas lett?
Vagy eddig is ilyen volt , csak mostmár rájöttél hogy ezt mégsem preferálod annyira ?
De amúgy még annyit hozzáfűznék hogy én sem nagyon szeretem ha egy fiú túl nyálas.
Főleg ha az a “nyálas “ viselkedés azért van hogy ágyba vigyen.
Ha túl soknak érzed , de nem akarsz vele szakítani , akkor távolodj el egy kicsit .
Aztán ha úgy érzed hogy ez sem jó , akkor szakíts vele.
( én egyszer azt mondtam egy srácnak hogy agyon nyom a kedvességével 😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!