Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vagy probaljak meg beszelni vele?
Szerintem egy kapcsolatban fontos hogy egymással törődjenek a párok. Ha baj van ott legyenek egymásnak, ha boldogság van örüljenek a másik boldogságának. Az hogy ki mennyire igényli ezt a törődést az szerintem teljesen egyéni, ami tisztán látható a válaszolóknál és a kérdező közti különbségnél. Az a baj az emberekkel, ha valami másabb furább, akkor az már rossz. Nos ezen változtatni kellene véleményem szerint.
Visszatérve a kérdésre, mennyit foglalkozik veled? Mennyi az a kevés? És mennyi lenne az a neked megfelelő?
Mi a párommal hetente találkozunk hétvégente, 2-2,5 napra. Nekem ez is kevés, viszont mindennap beszélünk, nekem ez már kevés régebben többet beszéltünk, de szeretem és ha neki ez jó akkor legyen jó. Egyébként szerintem ilyenkor az a jó, ha arany közép utat találtok. Ő is foglalkozzon veled többet, de te is fogadd el hogy neki mondjuk a kevesebb elég, és te pedig ahhoz alkalmazkodj.
18l
"Az hogy ki mennyire igényli ezt a törődést az szerintem teljesen egyéni, ami tisztán látható a válaszolóknál és a kérdező közti különbségnél. Az a baj az emberekkel, ha valami másabb furább, akkor az már rossz. Nos ezen változtatni kellene véleményem szerint."
Te mióta is vagy kapcsolatban? Én 10 éve...Tudod van, ami sosem változik. Teret kell adni a másiknak, nem rátapadni, nem megfolytani. Ezt egy örök szabály, 10, sőt 50 év után is. A srácok meg különösen érzékenyek erre, szabad teret akarnak, nem egyfolytában rajtuk lógó piócát. Igen, van, aki jobban igényli, de van egy arany középút. Azt viszont elég meredek fogalmazás a kérdezőtől, hogy naponta KELL foglalkozni egy lánnyal. Mindkét félnek alkalmazkodnia kell a másikhoz, de tapadni nem szabad.
Tini vagy, még fogalmad sincs hogy mûködnek a dolgok igazából. Egyáltalán nem “kell” mindennap egymáson lógni, sôt az káros is.
”mondtam mar neki, hogy mindennap kell velem foglalkoznia” Valami parancsnok vagy te?
Lehet hogy 10 éve nem vagyok kapcsolatban, de 3 éve már igen, szerintem ez is egy szép szám.
Illetve mit kötsz belém, ha ugyan azt írod le, mint én?(aranyközépút). Nem lehet mindenki "maradj távol tőlem, teret akarok" típus.
Áhh nem, dehogy. Akkor mielőtt írnál egy válaszra, olvasd el előtte az egészet, és, akkor mondjuk nem fordul elő ilyen. Nekem mindegy, hogy változik-e vagy sem, az én véleményem is fix marad.
További szép estét Mindenkinek. 🌓🌺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!