Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakitsak vagy probaljak meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vagy probaljak meg beszelni vele?

Figyelt kérdés
A baratom alig torodik velem, nem mindennap keres es mostanaban en hivom legtobbszor talalkozni. Nagyon szeretem es nem szeretnem elvesziteni, viszont jelenleg egyaltalan nem vagyok boldog vele. En vagyok az elso baratnoje, lehetseges azert nem birja megerteni ezeket a dolgokat, hogy a lannyal kell mindennap foglalkoznia? Nem nagyon ertem. Viszont ha talalkozunk, akkor minden rendben van es erzem rajta, hogy szeret. Sokszor mondtam mar neki, hogy mindennap kell velem foglalkoznia, meg is igerte, hogy igy lesz, viszont nem tartja be. Ti mit tudnatok tanacsolni? Fiuk velemenyere is kivancsi lennek.
2020. febr. 17. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Miért kéne állandóan rajtad lógnia? Megvan a maga élete és a tiéd is. A lényeg, hogy rendszeresen találkozzatok és ott jól érezzétek magatokat. Neki más kommunikációs forma nem jön be, ezt el kell fogadnod.
2020. febr. 17. 19:09
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Mióta vagytok együtt? Az elején pláne rossz, ha ennyire rátapadsz. Így nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
2020. febr. 17. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Mi az hogy "kell" veled foglalkoznia? Ráadásul ahogy előttem is írták, nem jó ha mindig minden nap együtt vagytok és nincs semmi szabadideje. Így sokkal gyorsabban ráuntok majd egymásra. Hagyj neki egy kis teret, ha vannak olyan napok amikor kevesebbet foglalkozik veled, az még bőven belefér, főleg ha tudod is hogy szeret és nincs más probléma a kapcsolatotokban. f/19
2020. febr. 17. 19:21
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem egy kapcsolatban fontos hogy egymással törődjenek a párok. Ha baj van ott legyenek egymásnak, ha boldogság van örüljenek a másik boldogságának. Az hogy ki mennyire igényli ezt a törődést az szerintem teljesen egyéni, ami tisztán látható a válaszolóknál és a kérdező közti különbségnél. Az a baj az emberekkel, ha valami másabb furább, akkor az már rossz. Nos ezen változtatni kellene véleményem szerint.

Visszatérve a kérdésre, mennyit foglalkozik veled? Mennyi az a kevés? És mennyi lenne az a neked megfelelő?

Mi a párommal hetente találkozunk hétvégente, 2-2,5 napra. Nekem ez is kevés, viszont mindennap beszélünk, nekem ez már kevés régebben többet beszéltünk, de szeretem és ha neki ez jó akkor legyen jó. Egyébként szerintem ilyenkor az a jó, ha arany közép utat találtok. Ő is foglalkozzon veled többet, de te is fogadd el hogy neki mondjuk a kevesebb elég, és te pedig ahhoz alkalmazkodj.

18l

2020. febr. 17. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

"Az hogy ki mennyire igényli ezt a törődést az szerintem teljesen egyéni, ami tisztán látható a válaszolóknál és a kérdező közti különbségnél. Az a baj az emberekkel, ha valami másabb furább, akkor az már rossz. Nos ezen változtatni kellene véleményem szerint."

Te mióta is vagy kapcsolatban? Én 10 éve...Tudod van, ami sosem változik. Teret kell adni a másiknak, nem rátapadni, nem megfolytani. Ezt egy örök szabály, 10, sőt 50 év után is. A srácok meg különösen érzékenyek erre, szabad teret akarnak, nem egyfolytában rajtuk lógó piócát. Igen, van, aki jobban igényli, de van egy arany középút. Azt viszont elég meredek fogalmazás a kérdezőtől, hogy naponta KELL foglalkozni egy lánnyal. Mindkét félnek alkalmazkodnia kell a másikhoz, de tapadni nem szabad.

2020. febr. 17. 20:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok. De kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy valaki rajtam csüng minden nap. Ahogy már írták, nem kell minden egyes nap rá akaszkodni. Idegesítő
2020. febr. 17. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tini vagy, még fogalmad sincs hogy mûködnek a dolgok igazából. Egyáltalán nem “kell” mindennap egymáson lógni, sôt az káros is.

”mondtam mar neki, hogy mindennap kell velem foglalkoznia” Valami parancsnok vagy te?

2020. febr. 17. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:
32%

Lehet hogy 10 éve nem vagyok kapcsolatban, de 3 éve már igen, szerintem ez is egy szép szám.

Illetve mit kötsz belém, ha ugyan azt írod le, mint én?(aranyközépút). Nem lehet mindenki "maradj távol tőlem, teret akarok" típus.

2020. febr. 17. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem kötöttem beléd és nem olvastam végig a válaszod. De ettől még nem változik a dolog.
2020. febr. 17. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:
32%

Áhh nem, dehogy. Akkor mielőtt írnál egy válaszra, olvasd el előtte az egészet, és, akkor mondjuk nem fordul elő ilyen. Nekem mindegy, hogy változik-e vagy sem, az én véleményem is fix marad.

További szép estét Mindenkinek. 🌓🌺

2020. febr. 17. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!