Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szakítsak, ha szeretem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak, ha szeretem? 17/F

Figyelt kérdés

7hónapja vagyunk együtt, vele vesztettem el, első komoly kapcsolatom.

A lányról annyit kell tudni, hogy nagyon sok szép dolgott tett értem, reggelit hozott az ágyba, meglepett szülinapomon, egy ideig minden tökéletes volt, de sok veszekedes hatására, már megváltozott.

Úgy jöttünk össze, hogy velem csalta a volt barátját, (1,5eves kapcsolat, a srácot meg regebben azelőtt 5emberrel csalta meg kb(smarolassal, aztmondta azért mert már nem szerette)), összejöttünk, rá 3hetre megcsalt a volt barátjával engem, ezt nem értettem.. De megbocsajtottam neki.. Olyan típus hogy inkább fiúkkal barátkozik, jó nem írok regenyeket, a lényeg...

En nagyon szeretem, és ragaszkodom hozzá, de már számtalanszor hazudott nekem sok dologban, sajnálom hogy le kell írnom, de tudom a barátnőmről, akit szeretek, hogy könnyűvérű.. Kikészülök.. Vele akarnék lenni, folyamatosan várom a változást, ő aztmondja hogy őszinte velem, közben meg már sokszor lebukott

2019. okt. 1. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Őszintén megmondom

Szakítanod kell vele, nehéz lesz túllépned rajta, de az mégjobban fog fájni ha tovább csal téged és kidob egy másik fiúért

18f

2019. okt. 1. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Nézd, azt látom, hogy nem tesz jót neked lelkileg az, hogy folyton megcsal, ami érthető. És most nem kezdelek el lehordani, hogy mire számítottal egy ilyen lánytól, de hát na...

Gondolj bele abba, hogy ha már most nem tud tisztelni, mi lesz később? Akkor csak rosszabb lesz minden. Most lehet, nehéz és szar lesz egy jó ideig, ha szakítasz vele és rosszul fogod érezni magad, de ha nem csábulsz vissza és megadod a lehetőséget magadnak, hogy továbblépj, akkor később jobb lesz, és találhatsz egy olyan lányt, aki jobban megbecsül téged ennél

2019. okt. 1. 20:35
 3/12 kargor ***** válasza:
89%

Hello!

Mindkettővel egyettértek!

:D igy hát le írom én is:

1- Aki valakit meg csal az nagy eséllyel meg csalja a következőtt is!

2- Miért jöttél össze olyan lánnyal, akinek van valakije?

2019. okt. 1. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat már a kezdetektől fogva bukó volt. Lásd #3.
2019. okt. 1. 20:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Amikor összejöttem vele, hát elsőnek nem gondoltam komolyan, lelkiismeret furdalasom volt a gyerek miatt nyilván, de másokkal is megcsalta, igazából legalább megszabadult a gyerek.. Elején csak kalandnak indult, csokolozgattunk titokban, aztán én elkezdtem többet érezni, és elvileg ő is.. Az a baj, hogy kb már 15x szakítottam vele, eldontottem hogy nem akarok tőle semmit, és mégis lenyugszom, és pár nap múlva ráirok.. Annyiszor szakítottam már vele, hogy már komolyan sem szokta venni, ha megijed, ramir, könyörög, és én szeretem és megbocsajtok neki.. Az a baj hogy az agyam tudja hogy nem ér egy forintot sem, de szeretem.. Suliban is csak vele szoktam lenni, már nincsenek barátaim, sajnos ő van a középpontban.. Én arra gondoltam, hogy így hogy még együtt vagyunk, kicsit kevesebbet kéne foglalkoznom vele, és elmenni haverokkal szórakozni, lógni, hátha akkor egy kicsit enyhül ez a kötődés, és lesz erőm otthagyni
2019. okt. 1. 21:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem értem, ha nem szeret engem, akkor miért ilyen? Miért masszíroz meg, kényeztet engem, stb, ilyesmik?
2019. okt. 1. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Nagyjából tudom mit érzel, de hidd el, neked jobb ha most szakítasz vele véglek

Ha azt mondja megbánt mindent, nehogy elhidd, nem bánta meg, arra kellesz neki, hogy legyen valakije, de nem fog melletted megmaradni, eddig sem tette, ezután sem fogja és neked ez csak szarabb lesz

Addig tedd ki amíg nem ő fog téged

2019. okt. 1. 21:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is szakítanod kellene vele. Lány létemre mondom, hogy hidd el ha szeretünk valakit akkor azzal nem viselkedünk így. Nyilván megértem hogy reménykedtél abban hogy megváltozik, de úgy látszik, most még képtelen rá. Szereted és nehéz őt elengedni, tudom és megértem, de egyszer így is úgy is sor fog rá kerülni hiszen ha már megfogalmazódott benned ez a gondolod, valamikor úgyis képes leszel rendesen elhatározni magad, és jobb most, mint később. Megcsalt téged és erre nincs mentség. Bármennyire is szereted, ettől jobbat érdemelsz. Valahogyan muszáj lenne ezt tudatosítani magadban és szakitanod vele, és nyilván utána nem összejönni vele, bármennyire is könyörög. Sokáig rossz lesz, de hidd el hosszú távon boldogabb leszel majd nélküle.
2019. okt. 1. 23:22
 9/12 anonim válasza:
Hát ez egy "tanuló pénz" volt most számodra. Miután szakitottál vele nézz sok sorozatot és mennyél sportolni, az segit. Ja és SZAKITS vele azonnal, 1 év mulva aztfogod mondani: "fu de jó hogy szakitottam vele".
2019. okt. 1. 23:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha már most számtalanszor hazudott akkor mi lesz később? Megsúgom: szemrebbenés nélkül fűvel-fával fog megcsalni. Hidd el,jobbb ha szakítasz vele.
2019. okt. 2. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!