Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak, ha szeretem? 17/F
7hónapja vagyunk együtt, vele vesztettem el, első komoly kapcsolatom.
A lányról annyit kell tudni, hogy nagyon sok szép dolgott tett értem, reggelit hozott az ágyba, meglepett szülinapomon, egy ideig minden tökéletes volt, de sok veszekedes hatására, már megváltozott.
Úgy jöttünk össze, hogy velem csalta a volt barátját, (1,5eves kapcsolat, a srácot meg regebben azelőtt 5emberrel csalta meg kb(smarolassal, aztmondta azért mert már nem szerette)), összejöttünk, rá 3hetre megcsalt a volt barátjával engem, ezt nem értettem.. De megbocsajtottam neki.. Olyan típus hogy inkább fiúkkal barátkozik, jó nem írok regenyeket, a lényeg...
En nagyon szeretem, és ragaszkodom hozzá, de már számtalanszor hazudott nekem sok dologban, sajnálom hogy le kell írnom, de tudom a barátnőmről, akit szeretek, hogy könnyűvérű.. Kikészülök.. Vele akarnék lenni, folyamatosan várom a változást, ő aztmondja hogy őszinte velem, közben meg már sokszor lebukott
Őszintén megmondom
Szakítanod kell vele, nehéz lesz túllépned rajta, de az mégjobban fog fájni ha tovább csal téged és kidob egy másik fiúért
18f
Nézd, azt látom, hogy nem tesz jót neked lelkileg az, hogy folyton megcsal, ami érthető. És most nem kezdelek el lehordani, hogy mire számítottal egy ilyen lánytól, de hát na...
Gondolj bele abba, hogy ha már most nem tud tisztelni, mi lesz később? Akkor csak rosszabb lesz minden. Most lehet, nehéz és szar lesz egy jó ideig, ha szakítasz vele és rosszul fogod érezni magad, de ha nem csábulsz vissza és megadod a lehetőséget magadnak, hogy továbblépj, akkor később jobb lesz, és találhatsz egy olyan lányt, aki jobban megbecsül téged ennél
Hello!
Mindkettővel egyettértek!
:D igy hát le írom én is:
1- Aki valakit meg csal az nagy eséllyel meg csalja a következőtt is!
2- Miért jöttél össze olyan lánnyal, akinek van valakije?
Nagyjából tudom mit érzel, de hidd el, neked jobb ha most szakítasz vele véglek
Ha azt mondja megbánt mindent, nehogy elhidd, nem bánta meg, arra kellesz neki, hogy legyen valakije, de nem fog melletted megmaradni, eddig sem tette, ezután sem fogja és neked ez csak szarabb lesz
Addig tedd ki amíg nem ő fog téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!