Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakitsak a baratommal ha o szeret en viszont nem szeretem ot?
Egyszer visszautasitottam mar de aztanaftam neki egy eselyt es osszejottem vele de nem vagyok szerelmes bele. Szakitani alarok vele mert nem is erzem jol magam vele meg legtobbszor veszelszik velem ha pl nem tudunk talizni.. Mar szinte megutaltam mert olyan szinten tud idegesiteni. De felek szakitani mert olyanokat fog kerdezni h en kerulok szar helyzetbe meg szerintem nem tudja majd elfogadni es magyarazatot akar majd mindenre de nekem meg mar talalkozni sincs kedvem vele. Szerintetek h mondjam el neki? Egyebkent meg mindig azt mondja h feltekenykedek ami nem igaz mert semennyire nem erdekel..
Szoval en gyorsan akarok vele szakitani es nem akarok neki magyarazkodni. Mit mondjak neki?
Megmondod neki az igazat szépítve, de az igazat. Hogy már nem szereted és zavar ez és ez és ez. Te nem akarsz ilyen és ilyen kapcsolatot, ezért sajnálod de...
Szerintem így korrekt. (ne hagyd magad lebeszélni ugyanis te döntesz!!!, ha megpróbál kínos helyzetbe hozni megmondod neki hogy te már döntöttél, ha nagyon bunkó és befolyásolni akar, akkor közlöd vele ha igazán szeret/szeretett elenged, és ott hagyod, meg nem beszélsz vele)
Lajos!
Közted mindennek vége!
Keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!