Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szakítsak, ha szeretem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak, ha szeretem? 17/F

Figyelt kérdés

7hónapja vagyunk együtt, vele vesztettem el, első komoly kapcsolatom.

A lányról annyit kell tudni, hogy nagyon sok szép dolgott tett értem, reggelit hozott az ágyba, meglepett szülinapomon, egy ideig minden tökéletes volt, de sok veszekedes hatására, már megváltozott.

Úgy jöttünk össze, hogy velem csalta a volt barátját, (1,5eves kapcsolat, a srácot meg regebben azelőtt 5emberrel csalta meg kb(smarolassal, aztmondta azért mert már nem szerette)), összejöttünk, rá 3hetre megcsalt a volt barátjával engem, ezt nem értettem.. De megbocsajtottam neki.. Olyan típus hogy inkább fiúkkal barátkozik, jó nem írok regenyeket, a lényeg...

En nagyon szeretem, és ragaszkodom hozzá, de már számtalanszor hazudott nekem sok dologban, sajnálom hogy le kell írnom, de tudom a barátnőmről, akit szeretek, hogy könnyűvérű.. Kikészülök.. Vele akarnék lenni, folyamatosan várom a változást, ő aztmondja hogy őszinte velem, közben meg már sokszor lebukott

2019. okt. 1. 20:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele.. Úgy ért véget hogy kerdezgettem hogy megcsalt-e, felvolt háborodva, mondta hogy nem, de én biztos vagyok benne, takarta a beszélgetéseit, furcsán viselkedett, megvolt változna teljesen... Nagyon kivagyok... Nagyon szeretem, de tudom hogy csak nagyobb pofaraeses lenne... De mégis azt érzem hogy ő volt nekem a tökéletes... eszméletlenül szerelmes voltam, már 7honapja első gondolatom reggel ovolt és róla szóltak a napjaim, ha bemegyek suliba is csak remegek és szorongok..2eve gyogyultam ki panikbetegbol..Kerlek adjatok tanacsokat
2019. okt. 3. 15:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem hogy szereted, de ennek a kapcsolatnak semmi értelme nem volt. Jól tetted hogy szakítottak vele. Hidd el, ha most még fáj is, a jövőben sokkal jobban lesz minden. A pánikbetegségedre pedig esetleg valamilyen légzési gyakorlatot tudnék javasolni, vagy ha már nagyon súlyosan kezdene lenni, akkor pedig keress fel egy orvost. Remélem hamarosan jobban leszel
2019. okt. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!