Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vagy probaljak meg beszelni vele?
Figyelt kérdés
A baratom alig torodik velem, nem mindennap keres es mostanaban en hivom legtobbszor talalkozni. Nagyon szeretem es nem szeretnem elvesziteni, viszont jelenleg egyaltalan nem vagyok boldog vele. En vagyok az elso baratnoje, lehetseges azert nem birja megerteni ezeket a dolgokat, hogy a lannyal kell mindennap foglalkoznia? Nem nagyon ertem. Viszont ha talalkozunk, akkor minden rendben van es erzem rajta, hogy szeret. Sokszor mondtam mar neki, hogy mindennap kell velem foglalkoznia, meg is igerte, hogy igy lesz, viszont nem tartja be. Ti mit tudnatok tanacsolni? Fiuk velemenyere is kivancsi lennek.2020. febr. 17. 19:03
11/11 anonim válasza:
Nyilván nem kell a nyakadban lógnia, de ha úgy érzed elhanyagol az sem jó, ezt csak te tudhatod hogyan kell cselekedned, és neked kell eldöntened hogy a boldogságod a fobtosabb vagy hogy aggódj. De nyilván nem a te helyzetedben vagyok így nem tudok 100%os tanácsot adni. De ha úgy erzed elhanyagol nem mindíg muszály maradni. 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!