Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vagy ne?
1 eve es 4 honapja vagyunk egyutt.Szeretem a baratom de utalom is. Egy csomo lany kommentel a kepei ala es o azt mondja,hogy nem beszel veluk. Ma mondtam neki hogy tiltsa le a lanyokat ha ugyse beszel veluk es erre nagyon megharagudott es osszeszidott. Azt mondta ,hogy tul sok vagyok es ,hogy ne mondjam meg neki ,hogy mit tegyen. De en ha likeolok egy fiu ismerost azt mondja ,hogy biztos lefekudtem vele .
Sokszor leszid a semmiert es vegig kell halgassam de ha en akarok mondani valamit akkor nem hallgat nem.
Olyanokat mond nekem ,hogy veget fog vetni ennek a kapcsolatnak hamarosan es ,hogy nem bir elviselni vagy hogy elrontom a napjait...
En egy regi osztalytarsammal beszeltem messengeren 1 keveset (megkerdezte hova jarok suliba stb) es a baratom mindennek lehordott emiatt, de viszont o szinte minden lany kepere szivvel reagal.
Ha szakitani akarok akkor kedves lesz de ha a kedveskedes ellenere is szakitani akarok akkor leszid.
Szerintetek szeret? Bocsanat a fogalmazasert de nagyon ketsegbeesett vagyok.
17 l/21 f
Nekem volt ilyen/ilyesmi kapcsolatom, így kezdődött minden. Amikor már 2 évnél jártunk, és iskolában jártam egy idegen fiú elment meletem egyből kiabált hogy ismerem meg hogy meg csaltam, miközben ő csalt meg. Kaptam tőle pár pofont, odáig fajult a dolog, depressziós voltam melete, el hiztam, zárkózott lettem. Utána pár hónapra rá, el gondolkoztam, hogy meg éri így szenvedni? Úgy is utálom, lelkileg bántott, meg érdemli. Így kidobtam, persze vissza járt, de zárt ajtóra. Össze szedtem magam, ismerkedtem, azotta lett egy szép családom.
Sok sikert neked, és kitartást, ez nem egészséges kapcsolat.
20 évesen befűzni egy alig 16 éves lányt nagy karrier xd
Nem szeret. Azt szereti, hogy birtokolhat. Egy kapcsolatnak 50-50-nek kell lennie. Ha ő szívezi a lányok képét, neked ugyan úgy lehetőséged kéne legyen rá veszekedés nélkül. Én a helyedben biztos szakítanék.
Koszonom szepen a tanacsokat.
Szakitottunk ,most is en voltam a r*banc es elviselhetetlen...
Csunyan beszelt anyukamrol is es utana pedig letiltott es azt mondta ,hogy orul ,hogy megszabadult tolem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!