Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem bármire is?
Figyelt kérdés
Van egy lán akinek elég sokáig tetszettem, de nekem volt barátnőm, mikor szakítottunk senkihez nem volt kedvem, ő meg megunta már, meg viták alakultak ki mert egyik barátnője elmondott neki valami pletykát és azóta nem is beszéltem vele, viszont most jobban elgondolkoztam rajta és lehetséges hogy szeretném megpróbálni, de valószínűleg már késő.2020. okt. 28. 21:42
1/3 anonim válasza:
Hát figyelj, az emberek nem várnak , ha akkor nem kellet most mit akarsz?!
2/3 anonim válasza:
Szerintem már késő. Elvégre sokáig tetszettél neki, megunta a várakozást.
3/3 anonim válasza:
Figyelj mindig azt mondják hogy nincs második esély meg ez a hajó már elúszott stb:D
De én majdnem ugyanilyen helyzetben voltam,csak fordítva. Nagyon tetszett egy fiú, és tudta is de neki más kiszemeltje volt. Szóval már rég túltettem magam rajta de a mai napig úgy vagyok vele hogy bármikor képes lennék újra adni neki egy esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!