Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom megállapítani, hogy egy fiú csak barátkozik velem és emiatt poénkodik csak velem pl, vagy pedig van esélyem nála?
Kérlek kort és nemet is írjátok, köszönöm.
Ui: Akik pedig el akarják trollkodni a kérdést ne is írjanak kommentet, mert nem ezért írtam ki a kérdést!
Én azt tapasztalom, hogy a számukra vonzó nőkkel nem akarnak haverkodni és nyilvánvalóak a szándékaik már az elején. Máskülönben szerintem friendzone ugyanúgy mint a lányoknál.
26/N
Szerintem elég kor függő, mert egy 15-16 éves nem lesz annyira bátor mint egy huszonpár. Persze én se vagyok extra tapasztalt, de szerintem sok az olyan akiknél előbb bizalom és barátság kell hogy kimutassák. Azt pedig ,hogy mit akar ,az alapján a legjobb kideríteni, hogy máshogy viselkedik-e veled vagy ideges-e ha melletted van. Remélem azért segítettem! :DD
15/L
Szerintem meg annyira emberfüggő, hogy erre ne is várj általánosítást.
Én eleinte pl nagyon-nagyon ritka esetben mutatom ki azt, hogy barátságnál többet szeretnék esetleg. Egyszerűen a haverkodás mindig jobban beválik nekem, mintha azonnal nyilvánvalóvá tenném a szándékaimat. A haverkodás és a nyilvánvaló "nyomulás" közötti viccek nálam úgy néznek ki, hogy haverkodás közben kevésbé, vagy semennyire nem incselkedek, csipkelődők (vagy hogy úgy fogalmazzak, "pajtásiasan" viccelődök a személy irányába), míg utóbbinál ez jellemzőbb.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!