Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így még esélyem?
Van egy fiú akit két napja visszautasítottam, de nem tudom teljesen pontosan, hogy miért. Talán azért, mert nem szeretném elmondani a szüleimnek (nem tudom azt mondani, hogy baráttal találkozok, mert nincs egy barátom se és nem egy osztályba járunk) és nálunk az osztályba ha valakinek barátja van az a folytonos téma, amit én nem szeretnék. Szóval ezért utasítottam vissza. De megbántam. Ti megértenétek ha ezt írnám nektek?
"Tudod, nekem is több vagy, mint egy barát. De nálunk az osztályban ha valakinek barátja van az a folytonos téma. Ezt én nem szeretném. Remélem megérted és ha még mindig szeretsz, lehetne egy titkos kapcsolatunk."
Vagy ez nagyon gáz?

Kapd le szunetben mindenki elott
Igy johetsz ki a legjobbanxd

szerintem érdemes lenne vele próbálkozni, és szerintem a titkos kapcsolat helyett elmondani a szülőknek, sokkal jobban megértik, mint gondolnád
Sok szerencsét!

Nehogy ezt írd ez nagyon gáz
Basszus 17 vagy nem 12,már ideje is hogy legyen kapcsolatod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!