Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van eselyem egyántalán a lánynál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van eselyem egyántalán a lánynál?

Figyelt kérdés
A suliban megtetszett egy olyan lány aki masnak is bejon es az az ember sokkal eselyesebb mint en. :( Nagyon meg szeretnem kapni a lanyt, viszont en nem vagyok izmos es a testem se olyan jo, habar helyesnek gondolom magam. Segitseget kernek💖
2020. szept. 6. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Odamesz beszelgetni
2020. szept. 6. 17:01
 2/4 anonim válasza:
100%
Menj oda hozzá minél többször, beszélgess vele, legyen mindig téma, viccelődj kicsit, űzzed hajtsad mert ez előnynek számít ilyenkor
2020. szept. 6. 18:18
 3/4 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy ez mennyire számít, de személy szerint úgy gondolom, hogy nem kell, egy kigyúrt állatnak lenned, hogy tetsz. Sőt. Inkább legyél pufi, minthogy egy olyan, aki egy lámpaoszlop mögé úgy elbújik, hogy meg nem találod. Tehát lapos :) nem azt mondom, hogy apa hasad legyen. Adj magadra és ennyi. Ha pedig érdeklődik a csaj irántad, akkor nem fogja érdekelni, hogy ki vagy-e gyúrva avagy sem.
2020. szept. 6. 18:56
 4/4 anonim válasza:
Én is ugyanilyen helyzetben voltam nemrég. A legjobb amit tehetsz, sokat beszélgetsz/chatelsz vele. Érd el, hogy bízzon benned, legyél a barátja akire számíthat és menni fog! :)
2020. szept. 6. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!