Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy budapesti lánynál vidékiként?
Figyelt kérdés
Anyagi helyzetemmel nincs gond, jóval több, mint az átlag.2020. okt. 3. 23:25
2/8 A kérdező kommentje:
Vidék alatt a következő városokat értem: Duna és Tiszaújváros, Gyöngyös, stb. (20-50ezer lakosú települések)
2020. okt. 4. 00:16
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogyha később megtudtok egyezni összeköltözésnél, hogy mégis hova.
Akkor jönnék össze vidéki fiúval, ha felköltözne hozzám mikor komolyra fordul a kapcsolat.
Persze, ha az elején kijelenti, hogy ő vidéken képzeli az életét, akkor számomra nincs értelme a kapcsolatnak, mert nem akarok távolságot.
5/8 anonim válasza:
Persze, ez nem hiszem hogy bárkinek probléma kéne hogy legyen
6/8 anonim válasza:
Engem nem az zavarna, hogy vidéki, hanem a távolság. Lehet szidni, lepontozni, de számomra az nem kapcsolat, ahol kb heti egyszer találkozunk, netán annyiszor se. Nekem nagyon fontos a fizikai közelség. Ha lenne rá esély, hogy mondjuk egy éven belül költözik a srác vagy épp én, esetleg mindketten, akkor belemennék. Egyébként nem, én az ilyesmire nem vagyok alkalmas sajnos.
7/8 anonim válasza:
Az hogy vidéki még oké... De ne legyen falusi. Pl mezőfaxomfalvi.
Volt már tapasztalatom.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen szempontból gondolod úgy, hogy nem lehetne esélyed... Egyedül a távolságot látom nyomos érvnek, de ez fennálhat két távoli vidéki város között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!