Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelem tényleg soha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem tényleg soha nem múlik el teljesen?

Figyelt kérdés
Valaki esetleg tapasztalta már ezt az első komoly kapcsolata után, amikor nagyon szerelmes volt? Vagy hallott már ilyen sztorit?

2020. okt. 11. 21:36
A kérdező szavazást indított:
Elmúlik teljesen
Csak részben
Nem múlik el
63 szavazat
 1/8 anonim válasza:
100%
Én ismerek olyan embert akinél évek óta nem múlt el, ugyanakkor olyat is aki teljesen túl van rajta, habár többször eszébe jut. Az elsô szerelem mindenki számára nagyon meghatározó, így érthető ha az ember gondolataiban sokáig ottmarad, de nem hinném, hogy meghatározó lenne egy egész életre, persze kivételek mindig vannak
2020. okt. 11. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

hát nemtom miután szakítottunk kb rá 4 hétre megint jártunk egy pár hónapig de közbe sok más pasival voltam és én el tudtam felejteni

17l

2020. okt. 11. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Elmúlik, abszolút hidegen hagy az első szerelme.
2020. okt. 11. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, én még nem voltam kapcsolatban sosem, így talán ez az érzés erősebben megmaradt bennem. Emlékszek arra az érzésre és tudom milyen voltam közben és csak ezt szeretném újra érezni, mert fantasztikus érzés még akkor is, ha nincs semmi. Történt egy rossz dolog ami miatt nem merek így érezni, de vágyni nagyon is vágyok rá.
2020. okt. 12. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szerintem rossz dolgok miatt nem érdemes elzárnod magad a lehetőségtől. Főleg akkor, ha igen is vágysz rá. Nyilván nem jó amikor az emberrel nagyon rossz dolgok történnek, de nem szabad hagyni, hogy a múlt befolyásolja azt ami ezután történhet.
2020. okt. 12. 10:02
 6/8 orton válasza:
81%
Nem is emlékszem már rá, miért szerettem. Meg se tudom indokolni, egy vágyképbe voltam szerelmes, amit a lányra vetítettem, pedig közelébe se járt. Szóval, elmúlik.
2020. okt. 13. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6-os mondasz valamit, de azt én nem nevezném szerelemnek. Rózsaszín felhő, illúzió, vattacukor agy, de szerelemnek szerintem csak azt lehet nevezni, amikor már több negatív tulajdonságával is találkoztál a partnerednek, és azon felül is vele akartál lenni. Amit te írtál csak a hormonjaid játéka volt. Nekem is vannak-voltak ilyen fellángolásaim, de ezek esetében max arcra meg névre emlékszem. Az első "igazi" szerelmem úgy nézett ki, amilyenre az akkori fejemmel épp szükségem volt. Ártatlan, gyermeteg, amiből egy odaadó kapcsolat alakult ki, nem olyan, amit manapság csinálnak. Sokan nagyon keverik a "kavarást" a "szerelemmel"

Az emberek szerelmesek akarnak lenni, mert az menő, ha van egy pasid/csajod akkor vagy valaki, akkor lehet örülni. Sokan mondják hogy "szeretlek" a második randin. (az ilyentől hánynom kell) ...és közbe azt se tudják miért jó nekik hogy (nem akárki, nem csak egy lány/srác, hanem Ő velük van) hanem csak kell VALAKI aki esténként a fejét cirógassa, akivel összebújjon, akivel szívbajnokot játszhat.

Amikor ezeken felül van valakid jössz csak rá igazán mit is jelent számodra a szerelem fogalma. Na akkor válik majd felejthetetlenné, (persze ez nem jelenti hogy örök lesz)

Minden esetre mivel az első párommal egész nyugisan és éretten kezeltük a szakítást, még most is harag nélkül emlékszem vissza rá és arra gondolok, hogy ha nem jöttünk volna össze, akkor nem az lennék, aki ő előtte voltam, jó, és rossz értelemben is.

2020. okt. 13. 16:40
 8/8 anonim válasza:
100%
Én 15 évesen jöttem össze az első barátommal, nagyon nagyon szerelmesek voltunk majd egyik napról a másikra kidobott másfél év után... azt hittem megszakad a szivem... rá 4-5 hónapra megismerkedtem valaki mással (az ex persze bepróbálkozott közben, mert megbánta lol).... ezzel a sráccal pedig 5 éve együtt vagyunk, fülig szerelmesek és hálát adok istennek hogy az első otthagyott mert az semmi nem volt a mostani kapcsolatomhoz képest :) szóval el lehet felejteni, mert mindig jön majd egy másik, aki majd szeretni fog igazán :)
2020. okt. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!