Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Légyszíves valaki segítsen!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszíves valaki segítsen! Már teljesen kétségbe vagyok esve! Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

(Bocsi, ha nagyon hosszú lesz)

Ott kezdeném, hogy 3 és fél éve jött az iskolánkba egy fiú, aki első látásra nagyon szimpatikus volt. Próbáltam vele beszélgetni, de észre se vesz/vett, ezért egy ideig abbahagytam a próbálkozást, hátha észrevesz. Ez nem történt meg... Egy év múlva összejött az egyik osztálytársával. (Nekem mindketten az évfolyamtársaim). Nagyon elszomorodtam és igyekeztem elfelejteni a fiút, de nem ment. Egy évvel ezelőtt pedig átrakták a barátnőjét a mi osztályunkba. Később az egyik legjobb barátnőm nagyon jóba lett ezzel a lánnyal, ezért kénytelen voltam én is kedves lenni vele. Most már nem vagyunk jóba a lánnyal, ezért a srácot is kevesebbszer látom. Nagyon csúnyán összeveszett vele a barátnőm és azóta együtt szidjuk őket.(a szerelmespárt). Nagyon magam alatt vagyok, mert tudom, hogy nem lehet köztünk semmi, ráadásul, ha lenne, akkor utálnának a barátnőim. Már 3 és fél éve nem tudom elfelejteni. Mit csináljak? Folyton róla álmodozom.

2020. máj. 18. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg nehéz kérdés. Szerintem el kell döntenéd, hogy ki fontosabb neked. A barátnőid, vagy az a fiú. Ha a barátnőid, akkor felejtsd el. Mármint tudom, hogy ezt próbálod, és nem könnyű, dee tényleg vedd szigorúan. PL: ne álmodozz róla, jöjj össze valaki mással (ha olya választasz akit egyáltalán nem kedvelsz, akkor az dúrva kihsználás, jobb lenne olyan, akit legalább egy kicsit kedvelsz.) Ha a srácot válsztod, akkor próbáld meg elcsábítani a barátnőétől. (tudom ezz naagyon gáz, de ilyenkor nincs jó döntés) Remélem tudtam segíteni!
2020. máj. 18. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is jártam hasonló cipőben, csak rövidebb ideig. Nekem az segített, hogy kiadtam magamból a dolgokat, pontosabban verset írtam, vagy a Szent Johanna Gimi hatására egy levelet az illetőnek amit persze soha nem küldtem el, néztem olyan témájú filmeket, amik kapcsolódtak a bajomhoz, hogy könnyebbnek érezzem valamelyest a súlyt. Ezek mellett igyekeztem elfelejteni és mindig újra és újra neki kellett látnom mert annyira tetszett, hogy sokszor mindez az elhatározásom borult mint a dominó, majd egyik nap összeszedtem minden rossz tulajdonságát, hogy elkezdjem végre azt is látni úgymond a ködtől és ez segített erősebb elhatározásra jutni. Esetedben talán az segíthetne, hogy amit barátnőd mond a fiúra szidásokat belegondolsz igaz e és úgy is megpróbálsz rá tekinteni. Valamint próbáld meg elterelni a figyelmedet róla, beszélgess a barátnőiddel, csináld a kedvenc hobbyaidat tűz ki magad elé célokat amit elszeretnél érni, hogy azok eltereljék a figyelmedet róla. Ha gondolod írj nyugodtan privátba, ha szeretnéd kiönteni a lelkedet .
2020. máj. 18. 15:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Jaj, köszönöm szépen!

Igazából féltem, hogy nem ért meg majd senki, de tényleg nagyon köszönöm! Remélem vagy el fogom felejteni idővel, vagy jön egy még nála is jobb fiú :D Vagy pedig, majd alakul, hogy lesz-e köztünk valami. (Bár ezt erősen kétlem ennyi idő után). De tényleg köszönöm szépen!

2020. máj. 18. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: Bocsi, kihagytam valami nagyon fontosát! OLVASS!! nekem mindig a könyvek segítenek minden bajomon. Ajánlom Leiner Laurát, a tinilányok védőszentjét, Jane Austentm ha egy kicsit idősebb vagy, és persze a Bronte nővéreket. Hajrá csajszi, veled vagyunk!!
2020. máj. 18. 15:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Olvasni én is nagyon szeretek! És szoktam is! Nemrég kaptam egy e-bookot, szóval most el vagyok látva könyvekkel. Megnézem ezeket is hátha segítenek :) Köszönöm! :D
2020. máj. 18. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
1%
Dögöljönek meg a csajok! De tènyleg milyen jól ellennénk, szerintem 1 2 hónap és minden férfi megszokná!
2020. máj. 18. 16:32
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 Ezt nem pontosan értem...
2020. máj. 18. 16:53
 8/9 szenderke ***** válasza:
100%

Ilyenkor gyakran van, hogy az ember belevetíti a vágyálmait a kiszemeltbe. Pl. külsőre tetszik, de nem is beszéltetek, nem is ismered. Ha megismernéd, lehet erősen kiábrándulnál belőle.

Tele vagy hormonokkal és abba a szimpatikus héjba beleképzeled a tökéletes pasit. vizsgáld meg magadban, hogy igaz-e, amit írtam.

Ha igen, akkor próbálj meg a köd mögé látni, ahogy mások is írták. Kiváló taktika ha elfoglalod magad - ezt is írták. Hobbi, jövő tervezgetése, bulik, stb. Akár új hobbi kezdése, vagy sport. Találj olyan elfoglaltságot, amihez ki kell lépned a komfort zónádból és az eléggé le fogja foglalni az agyad.

Szerintem a dolog orvoslására ne gyere össze más sráccal, mert az kihasználás, és úgyis csak szakítás lesz a vége - a másikat pedig jól megbántod vele.

A suliban anno előttem ült a suli legjobb pasija. Sportos volt, okos, és gyönyörű rikító kék szemei voltak. De olyan beképzelt rinyap*csa volt, hogy az hihetetlen! :D Ha bárki beszólt neki konkrétan elkezdett duzzogni! :D És erre a srácra csorgatta az évfolyam a nyálát.

2020. máj. 18. 19:29
 9/9 anonim válasza:
100%
Az a baj az első látásra érzelmekkel, hogy látásra. És ha még meg is ismernéd, nem tudsz elfogultság nélkül gondolni rá. Persze, lehet, hogy kedves személy, viszont ez esetben miért van együtt egy olyannal, akivel nem a legjobb? Mi indoka van? Esetleg ő is látásra szeretett bele, és nem figyeli a belső tulajdonságát? Ez esetben reménytelen. Más esetet, ha kedves, nem látok, tehát nem az. Hagyd, viszont ne mással próbáld elfeledni. Én személy szerint olyan vagyok, hogy logika alapján döntök, ezért is hangozhat ilyesféleképp a véleményem az esetről. Ha benne van a gondolataidban, gondolkodj, de máshogy. Pusztán a gondolataiddal képes vagy "beleszeretni" egy emberbe, ha jól csevegsz magaddal, vagy éppen kiszeretni valakiből. Keresd meg minden hibáját, amit még így is észreveszel (ha kell, kérd meg a barátnődet, ő biztos tud), és olyan pillanatokat, amikor jól érzed magad nélküle. Beszéld be magadnak, és jó lesz. Vagy ha van egy jó szónok, akiben meg tudsz bízni, kérd meg őt, működik.
2020. máj. 20. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!