Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes az angol fordításom? Nem tudok túl jól angolul, ezért légyszíves, aki tud, segítsen nekem helyesen lefordítani az alábbi szöveget.
Figyelt kérdés
Így hangzik magyarul:Azt akarom, hogy fuss utánam, és úgy akarok tenni, mint akit nem érdekel. De tudom, hogy egyik sem lehetséges.
És így fordítottam:I want you to run after me, and i want to pretend that i don't care. But i know none of them is possible.
2018. okt. 29. 20:57
1/7 anonim válasza:
Igen, helyes :s de minek is ez a szöveg?😂😂
2/7 A kérdező kommentje:
Neten találtam mint idézet, és angolra szerettem volna forditani.
2018. okt. 29. 21:03
3/7 anonim válasza:
légyszi ki ne tedd vmi közösségi média oldalra, mert falra mászok az ilyenektől.
4/7 anonim válasza:
Ez is egy lehetséges fordítás. I want that you run after me, and i want to pretend that i don't care, but i know these are impossible.
5/7 anonim válasza:
#3-ik. Én is. Undorító, amikor valaki nyáladzik ilyenekkel. Inkább küldd el annak akinek ezt mondani akarod. Mondjuk ez a díszhiszti szánalmas.
6/7 A kérdező kommentje:
Nyugi nem teszem ki sehova, de köszönöm annak aki segített❤️
2018. okt. 29. 21:33
7/7 anonim válasza:
a forditasod jo, de ugye tudod hogy an "en" vagyis az I az mindig nagybetu? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!