Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lent megtalaltok mindent es kerlek valaszoljatok mert teljesen tanacstalan vagyok.
Ezért te sem írsz. Mivel te nem írsz, ő se ír, így te sem írsz neki, ami miatt ő sem ír neked. Mivel ő nem írt, úgy döntesz, hogy te sem írsz neki, hogy úgy dönthessen ő se ír neked, hogy utána te se írj neki... És ez menne az idők végezetéig, vagy egyikőtök szervezetének teljes leépüléséig, vagy addig, míg fel nem emészt téged a hiánya.
Olvastam egyszer egy közösségi oldalakon fellelhető idézetet, ami így szól:
"Ha hiányzik, írj neki."
Ha nem tudom eldönteni, hogy írjak-e neki, vagy nincs olyan dolog, ami emellett szólna, általában e szerint járok el.
Figyelj. Képzeljük ezt el, a fiú szemszögéből. Azt írtad, hogy szerelmes vagy belé, és meg is csókolt. Vagyis egészen valószínű, hogy te is tetszel neki. Viszont azt mondtad, hogy kicsit elrontotta a csókot. Nem lehet, hogy azért nem ír, mert szégyenli magát? Vagy mivel te a csók után nem írtál neki, ezért azt hitte, hogy már nem érdekled? :D
Lehet ez csak egy félreértés! Nem tudom, hogy a csók után mondtál-e neki bármit elmondod légyszi ha igen? Mert ez így kicsit kusza. Csókolóztatok, aztán egymáshoz se szóltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!