Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Lent megtalaltok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lent megtalaltok mindent es kerlek valaszoljatok mert teljesen tanacstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Az van hogy van egy fiubaratom akivel eleg kozeli a viszonyunk volt. Mostanaban nem beszelunk semmit. Nem ir es en sem neki. En szeretnek irni neki de nem merek mert felek hogy zavarom. Ő nagyon szerelmes belem/volt es nekem is tetszett es talan most is tetszik. Volt egy buli ahol elhivott beszelgetni es megcsokolt. Nagyon rossz volt mert elrontotta egy kicsit. De kozben en nagyon elveztem ettol fuggetlenul. Imadok abba a fiuban mindent de nem merek rairni meg osszejonni vele egy teljes parkapcsolatba. Most az a kerdes hogy mit tegyek ez esetben? Nagyon szerelmes vagyok bele es szeretnek talalkozni is vele csak ez a karanten nem engedi. Es még a csokja is hianyzik.

2020. ápr. 20. 22:30
 1/6 Thispain ***** válasza:
100%
Szedj fel egy hordó bátorságot, és írj neki. Szerintem ha szerelmes beléd nem valószínű, hogy zavarod, vagy ha mégis, megmondja. Ellenkező esetben legfeljebb nem ír vissza(előfordulhat ez akkor is, ha nem nézi az üzeneteket).
2020. ápr. 20. 23:31
 2/6 A kérdező kommentje:
De ő sem ír soha.
2020. ápr. 21. 11:01
 3/6 Thispain ***** válasza:

Ezért te sem írsz. Mivel te nem írsz, ő se ír, így te sem írsz neki, ami miatt ő sem ír neked. Mivel ő nem írt, úgy döntesz, hogy te sem írsz neki, hogy úgy dönthessen ő se ír neked, hogy utána te se írj neki... És ez menne az idők végezetéig, vagy egyikőtök szervezetének teljes leépüléséig, vagy addig, míg fel nem emészt téged a hiánya.

Olvastam egyszer egy közösségi oldalakon fellelhető idézetet, ami így szól:

"Ha hiányzik, írj neki."

Ha nem tudom eldönteni, hogy írjak-e neki, vagy nincs olyan dolog, ami emellett szólna, általában e szerint járok el.

2020. ápr. 21. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké köszi. Szerintem rá fogok majd írni.
2020. ápr. 22. 09:15
 5/6 anonim válasza:

Figyelj. Képzeljük ezt el, a fiú szemszögéből. Azt írtad, hogy szerelmes vagy belé, és meg is csókolt. Vagyis egészen valószínű, hogy te is tetszel neki. Viszont azt mondtad, hogy kicsit elrontotta a csókot. Nem lehet, hogy azért nem ír, mert szégyenli magát? Vagy mivel te a csók után nem írtál neki, ezért azt hitte, hogy már nem érdekled? :D

Lehet ez csak egy félreértés! Nem tudom, hogy a csók után mondtál-e neki bármit elmondod légyszi ha igen? Mert ez így kicsit kusza. Csókolóztatok, aztán egymáshoz se szóltatok?

2020. ápr. 22. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Novemberben csokoloztunk es februarban irt utoljara
2020. ápr. 23. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!