Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tanácstalan vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Van egy lány barátom, akivel nem rég lettünk nagyon jóban, de azóta szinte minden témáról nagyon jókat dumálunk, csak az a problem, hogy én a kezdetektől fogva érzek iránta szerelmet. Egy buliban volt egy nyelves csókunk, és egyébként ő kezdeményezte, de simán lehet, hogy csak a pia miatt történt, nem tudom. Ugyanebben a buliban együtt aludtunk és közben fogtuk egymás kezét és kicsit részegen dumálgattunk. Lehet, hogy sokat képzelek bele és ezek baráti dolgok, de a buli óta állandóan rá gondolok és nem tudom őt elfelejtetni sehogy.

2020. jan. 6. 23:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy mit érzel, és megtudod, hogy ő mit érez ;)
2020. jan. 6. 23:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Erre már gondoltam, de nagyon félek, ha ezt teszem, elvesztem, mint barátot és mint esélyt arra, hogy együtt legyünk, és ha nem találkozhatnék vele sose, jelenleg úgy érzem, hogy meghalnék lelkileg. Ezért nem nagyon merem megkérdezni tőle, mert túlságosan fontos nekem ahhoz. Van vesztenivalóm.
2020. jan. 6. 23:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj.Vagy megmondod neki mit érzel,vagy elkezded éreztetni veli,hogy nem csak barátként tekintesz rá.
2020. jan. 7. 01:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az áldozatot meg kell hozni, inkább jobb a bizonytalansag?
2020. jan. 7. 01:45
 5/9 anonim válasza:
100%

Szia!

Ahogy szokás mondani, kockázat nélkül nincs profit, és ez jelen helyzetben is megállja a helyét.

Tudod barátságtól függetlenül a nőknek nagyon imponál, ha egy férfi őszinte, és nyitott, minthogy szorongsz, mikor meglátod, és nem tudja mi bajod.

A te lelked is megkönnyebbül, hogyha kiadod.

Most játssz el a gondolattal, összejön valakivel, és megmondod neki, hogy te amúgy őt szeretted volna, mint nőt, és tegyük fel azt mondja, hogy csak szólnod kellett volna...

Nyilván ez a legrosszabb eset, de ne kockáztass!

Vedd kezedbe az irányítást, végy egy nagy levegőt, és fogalmazd meg neki összeszedetten, karakán férfiasan, hogyan is érzel, hidd el, semmit nem bukhatsz vele, csak nyerhetsz, bátor férfiaké a nők öszinte szíve.

Ha viszonozza, akkor teljesült a vágyad, ha pedig nem, akkor se kell tovább szoronganod, mert ha jó barátod, akkor igen is meg fogja érteni, és fog tudni vele együtt létezni, tény hogy a jövőt tekintve kicsit más lesz, miután információ birtokába kerül, esetleg eltávolodtok egymástól, hogy ne kínozzon téged tovább, de akkor sem tanácsos ebben az állapotban maradnod, mert ha mégis, akkor sokszor fog még fájni, és kínozni a szótlanságod.

Légy férfi, mert az vagy. :)

2020. jan. 7. 11:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Elmondom neki.
2020. jan. 7. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Tanácstalan voltál, mostmár nem vagy az, de kalács nem mindig jár a tanács mellé, ti pedig férfiak jól jegyezzétek meg: a tehén akárhányszor ad tejet, de pörköltet csak egyszer.
2020. jan. 7. 18:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez egy gyönyörű tanulság lett a végére. Tényleg köszönöm a válaszokat, most egy ideig erőt gyűjtök aztán megmondom neki :D
2020. jan. 7. 21:47
 9/9 anonim válasza:
100%
Szerintem várj meg egy kicsit, közben tegyél enyhe utalásokat és figyeld a reakcióját és aszerint viselkedj.
2020. jan. 8. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!