Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járni olyannal aki nem teljesen az ideálod?
Figyelt kérdés
Van egy csajszi, akivel mondhatni jól összemelegedtünk, ő 15 éves én meg 17 leszek pár hét múlva. A személyiség imádom, nagyon szeretem mert tényleg okos és érdekes, olykor flegma ami nálam nem rossz pont. De viszont kinézetre nem teljesen az ideálom. Nem mondom hogy csúnya lenne mert nem de picit husisabb meg alacsony szóval jól áll neki aranyos nagyon, szép csaj. De nem vagyok benne biztos hogy tényleg tetszik vagy csak elakarom magammal hitetni. Mert már volt ilyenre példa sajnos. Sokat gondolok rá nagyon, valamiért úgy érzem megérné összejönni vele, mert amúgy szerintem szeret. Szerintetek?2020. ápr. 22. 15:42
1/5 anonim válasza:
Persze.
Az ideál egy kitalált valami, a képzeletünk szüleménye.
Ráadásul általában az "ideál" kifejezést csak a külsőre szokták érteni.
Sokkal fontosabb, hogy szeressük egymást, és jól érezzük magunkat egymással.
Javaslom ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=9OTkXx8Db6A
2/5 anonim válasza:
Ha a személyiségét imádod,akkor miért nem jössz vele össze?
A szépség relatív.
3/5 anonim válasza:
Mire vársz még? Egyértelmű hogy ő a te párod! Az enyém se egy álomcsaj kívülről, de teljesen passzolunk. Lassan 6 éve együtt vagyunk. Nem a külső a fontos, a szépség belülről fakad.
4/5 anonim válasza:
Te magad is megmondtad, hogy tetszik. Komolyan az tart vissza, hogy nem az "ideálod"? :D Nekem is tetszett már olyan pasi, aki totál az ellentéte azoknak, akik általában tetszenek. Nincs ebben semmi.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! :)
2020. ápr. 22. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!