Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj, hogy emiatt rosszul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy emiatt rosszul érzem magam?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy a lány, aki bejön, összejött egy haverommal. A márciusi leállás miatt sajnos megszűnt a napi kapcsolat köztünk, de ők egy városban laknak és ezidő alatt valahogy összejöttek. Még ki is rakják Instára a beszélgetéseiket, hogy pl. ,, veled élném le az életem'' meg ,, te vagy nekem a nagy Ő'' stb. Ez most egy kicsit betett nekem és rosszul érzem magam, pedig mindkettőjükkel jóban vagyok csak na, mégis rossz....

2020. szept. 22. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
őszintén sajnállak, de ez sajnos így van és nem tudod nagyon megváltoztatni, el kell tűrjed, akármennyire kellemetlen
2020. szept. 22. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem aki instára ilyet rak ki, azt jobb, ha elkerülöd
2020. szept. 22. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Én megszakítottam a kapcsolatot régen az ilyenekkel. A legjobb barát ilyet ném tesz, tudja,hogy tetszik megis lecsapja a kezedröl.

Próbálkozz másnál, bizti menni fog.

2020. szept. 22. 21:40
 4/8 anonim válasza:
100%
Próbálj másokal ismerkedi és őt elfelejteni. Csak a te érdekedben. Én is voltam ilyen helyzetben és szörnyű érzés az hogy akit szeretsz vagy tetszik mást szeret.
2020. szept. 22. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy sz.r ez bizony ezzel jár. Lecsapták a kezedről, tanulj az esetből és máskor ne várd meg hogy csak úgy elvigyék az orrod elől aki tetszik. A haverod próbálkozott is, össze is jött neki. Te is ezt az utat járd - egy másik csajjal.
2020. szept. 23. 01:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez természetes.

De sajnos nem tudsz mit tenni ezzel,azért nem csinálhatod azt,hogy szét szeded őket

2020. szept. 23. 08:02
 7/8 anonim ***** válasza:
teso annyi szep csaj hagyjad majd talalsz masikat velem is volt mar ilyen elfelejtettem azt masnap mar masik csaj kelt mellettem ilyen ez tesom
2020. szept. 23. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, viszont ennek ellenére fájhat. Ki kell várni, hogy szakítanak-e, vagy másik lányt keresni. Én utóbbit javasolnám. 47f
2020. szept. 23. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!