Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem emiatt egész nap rosszul magam? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány,nemrég kezdtünk el beszélgetni egymással.Ma rákérdeztem a randira,hogy nem e jönne el velem moziba.
Ezt a választ kaptam: "Hát,nem tudom :D tudod alig két hete szakítottunk a barátommal és kell egy kis idő,de nem azért nem akarok menni mert nem akarok veled menni,csak hát.."
Nem értem,velem van a baj,csak nem akarja elmondani?Mit tegyek,hagyjam egy ideig és próbálkozzak később,vagy végleg hagyjam?
19/F
2016. okt. 24. 21:17
1/2 anonim válasza:
Később próbálkozhatsz. Ezt neked is megkell értened, hogy még friss a szakítás, kell neki is egy kis idő.
2/2 anonim válasza:
Próbálkozz még. Beszélgess vele, de most egy ideig ne hívd randira, még fel kell dolgoznia a szakítást. Ha kommunikál veled, az jó jel. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!