Melyik a jobb szerintetek kontaklencse vagy szemüveg? Az igaz, hogy manapság már nem csak azok hordanak szemüveget akik rosszul látnak hanem egyfajta divat lett az egész?
Én akkor dőltem a kardomba, amikor valamelyik ilyen tiniknek való bizsuboltban sima, dioptria nélküli szemüveget lehetett venni. Istenkém, miért??? Nyom, kényelmetlen, nem tudod tőle mondjuk a párod vállára hajtani a fejed stb.
Én évek óta kontaklencsét hordok, elég rossz a szemem, szemüveg/lencse nélkül kb. semmit nem látok. Gyerekkoromban kaptam szemüveget, és a remek osztálytársaim addig szekáltak miatta, amíg komolyan fogyatékosságnak kezdtem érezni. Utálom azóta is. Ehhez jön még a fenti szempont, hogy kényelmetlen, mert ugye ha nem látok nélküle, nem dobhatom le csak úgy a moziban, ha oda akarok bújni a kedvesemhez, sőt, ha elmozdul kicsit a fejemen, akkor már rosszul is látok vele, mert a fókusza nem a retinára kerül.
Szóval lencsepárti vagyok. A lézeres műtétbe nem mertem belevágni, és még egy arabig nem is fogok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!