Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogtalanul érzem magam rosszul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogtalanul érzem magam rosszul emiatt ?

Figyelt kérdés

Hello mindenki ! A story az ,hogy a barátom akivel lassan 1 éve együttvagyunk párkapcsolatban élünk . A karantén miatt nem láttam hosszú hónapok óta,és holnap utazik hozzám . Viszont ma este még elmegy 2 lánybarátjával 3an valami programot csinálni és ez rosszul esik ,hogy amikor engem nagyon rég nem látott már akkor is előtti éjjel még velük megy programra.

Mondtam neki már régebben is ,hogy zavar ez engem de jött a teljesen barát és stb..

Feleslegesen esik rosszul és érzem magam megbántva emiatt vagy kezelhetném lazábban is ezt ?

Egyépként ő 18/f én 16/l .

Köszönöm mindenkinek előre is !

2020. jún. 27. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem a felnőtt párkapcsolati részbe való történet. A másik meg,ha elmondtad neki,hogy rosszul esik és ő kakil bele,akkor mégis mit vársz? Ha egy ilyen kis apró dologban nem hajnaldo a kisujját mozdítani érted,akkor később sokkal nagyobb dolgokat sem lesz hajlandó megtenni.
2020. jún. 27. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Gyerekek vagytok még.
2020. jún. 27. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ha rosszul esik, akkor rosszul esik, de nagy balhét ne csinálj belőle szerintem.
2020. jún. 27. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!