Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogtalanul küldtem el?
Az illetővel randiztam néhányszor,-azonban nem láttam azt hogy lenne kettőnknek bármilyen jövője. Mellékesen hozzáteszem mivel nem éreztem még egy fikarcnyi izgalmat se iránta máshogy nem is alakulhatott volna a dolog ,azonban még sem ez volt a mérvadó,számos dologban eltértünk:
Eltekintve attól hogy 8 évvel idősebb még sem éreztem úgy hogy felfogásban egy azon szinten lennénk. Már nálunk sokaltam a kor különbséget,-és írd és mond semmi jó elrontója nem vagyok,- de mint madarat tolláról,embert barátjáról "ismerhetünk" meg. Véleményem szerint egy 28 éves férfinak nem 13-4 éves kategóriában kellene kotorászni, mint barátság,mint bármi más. ( Itt a lányok hírére nem térek ki,de őt se szeretném minősíteni mit gondolok az egészről.)
Nem vagyok barátság ellenes viszont itt maga a dolgokhoz való hozzáállása gyerekes,ugyanúgy mint sok minden máshoz, emellett olyan alapvető hibái vannak hogy nem hinném működne . Egyszerűen nem érzem felfogásban helyén lenne.
És akkor most mi van?
Adjak igazat?
Ez meg megint milyen kérdés?
Ha nem akarsz vele találkozni, akkor ne találkozz. Ez nem "jogos" vagy "nem jogos" kérdés.
"Mondjuk hogy szeretne velem lenni, s nem ért egyet a döntésemmel."
Nem szükséges egyetértenie, az a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!