Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randzni fogok egy csajjal és nem magamról küldtem neki képet meg pár dologban füllentettem neki, van még esélyem h jól sikerül?
Figyelt kérdés
Elején nem vettem túl komolyan a dolgot és kicsit kamuztam meg nemis magamról küldtem képet :|
Szerintetek észre veheti? :O
2012. febr. 14. 21:01
2/55 realrocknrolla válasza:
hát gratulálok :D a kép mindenképp kiderül, a többi kamut meg szentül támaszd alá! még többel ha kell, csak fedezzék egymást akkor nem derül ki :)
3/55 anonim válasza:
Hát,nagyon ügyes vagy...most komolyan...szerinted nem esik le neki,h nem magadról küldtél képet?????
4/55 anonim válasza:
menj el kb 5 perccel a megbeszélt időpont után, és úgy menj oda hozzá, hogy "már nem fog eljönni"
5/55 anonim válasza:
nyomtasd ki a képet, amit küldtél neki s ragaszt az arcod elé, így nem derül fény a turpisságra
6/55 A kérdező kommentje:
Igazából egy rondább csávóról küldtem, meg beadtam neki h szegény is vagyok nagyon meg ilyenek de csak úgy poénból, aztán meg megkedveltem, szerintetek ezt vhogy el lehet sumákolni h ne derüljön ki?
2012. febr. 14. 21:06
7/55 anonim válasza:
Ha az ikertesod kepeit kuldted, meg osszejohet. :)
Komolyra veve, legyel oszinte vele, mondd el, miert csinaltad es kerj surun bocsanatot. Hatha...
8/55 anonim válasza:
Most megtudhatod a tökéletes kérdést amitől a csaj egy pillanat alatt az öledben fogod találni miközben fel le vonaglik a nem szerveden. Egyszerüen megkérdezed töle:"Oszt szopol-e boré?"
9/55 anonim válasza:
Igazi férfi semmiért nem kér bocsánatot.
10/55 anonim válasza:
Küldd el priviben azt a képet amit küldték neki, meg magadról egyet..csak mert érdekel mennyire hasonlítasz rá és kb. mit fog reagálni.Egyébként nem sok esélyed van, hogy jól sikerül.Szerintem ennyire azért nem hülye a csaj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!