Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randzni fogok egy csajjal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randzni fogok egy csajjal és nem magamról küldtem neki képet meg pár dologban füllentettem neki, van még esélyem h jól sikerül?

Figyelt kérdés

Elején nem vettem túl komolyan a dolgot és kicsit kamuztam meg nemis magamról küldtem képet :|

Szerintetek észre veheti? :O

2012. febr. 14. 21:01
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
1-2 centit észrevettél?:O Magasabb volt mint amit mondott?:O
2012. márc. 3. 20:51
 32/55 anonim ***** válasza:
1-2? :DDD 15-20 és nem magasabb volt, hanem alacsonyabb :D
2012. márc. 3. 20:51
 33/55 A kérdező kommentje:

15-20cm és alacsonyabb :O :O :DD még ha a ...-ja lett volna ennyivel kissebb, az lehet el lehet rejteni h ne tűnjön fel de a magasságát :D

20:50 -az a baj ezzel h valószínűleg nem bírnám ki h ne mondjam el :| szted soha nem mondhatnám el?

poénból tudok ilyennel viccelni de örökre biztos nem bírnám magamban tartani, nemtok hazudni így :| :)

2012. márc. 3. 21:03
 34/55 anonim ***** válasza:

Hát igen, nem tudom mit hitt. Felteszem azt, hogy majd első látásra szerelmes leszek belé, és akkor majd fel sem tűnik :D A vicc, hogy én nem is randira akartam vele menni, csak jó fejnek tűnt és barátkoztam. Ő máshogy gondolta és játszotta a casanovát :D

Na de ez már rohadt régen volt, bár még mindig megmosolygom, ha eszembe jut :D

2012. márc. 3. 21:04
 35/55 A kérdező kommentje:

Te aztán gyorsan válaszolsz, már már szinte túl gyorsan is, csoda h nem előbb minthogy én írnék :D

És am azóta is szoktál még barátkozni? :O :$

2012. márc. 3. 21:41
 36/55 anonim válasza:
mivel valószínűleg úgysem tart örökké ne mondd el mert amit nem tud az nem fáj!(a 20:50-es voltam)
2012. márc. 3. 21:49
 37/55 anonim ***** válasza:

Az túlzás, hogy gyorsan, csak épp gép előtt voltam.

Persze, hogy szoktam barátkozni, csak azzal az emberrel nem barátkozom :D Azért még társas lény vagyok :)

2012. márc. 3. 21:59
 38/55 A kérdező kommentje:

És barátkozáshoz sem lehet hazudni ilyenekben neked? :$

Csakha esetleg megpróbálnék mondjuk tegyük fel barátkozni veled akk lenne -e értelme trükközni? :D

2012. márc. 3. 22:42
 39/55 anonim ***** válasza:
Nem :) És hidd el, nem akarsz velem barátkozni :)
2012. márc. 3. 22:50
 40/55 A kérdező kommentje:

:O Húha, ez nagyon félelmetesen hangzik :$ :D Mostmár nem nem akarok hanem nem merek. :P

De megtudhatom h mitől kell félnem? :O

2012. márc. 3. 23:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!