Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet sikerem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet sikerem társkereső oldalakon, ha nem töltök fel képet magamról?

Figyelt kérdés
Egy pár napja nekifogtam kipróbálni, hogy mennyi esély van arra, hogy egy randit összehozzak társkereső oldalakon. Regisztráltam is egy pár oldalra, irtam is egy jónéhány lánynak, előtte kiválogatva őket az utolsó bejelentkezésük dátumai szerint, de sajnos nem érkezett válasz egyikőjüktől sem, pedig megnéztem a profiljukat, és azután hogy irtam nekik, még látogatták az oldalt. Nem hagytam üresen semmit, szerintem elég érdekesen kitöltöttem mindent, csupán képet nem vagyok hajlandó feltölteni magamról, nem amiatt mert visszataszító látvány lennék, egyszerűen csak szégyellem. Esetleg van valaki akinek összejött kép feltöltése nélkül is a kapcsolat kialakítás? Szerintete eddigi sikertelenségemet ennek tudhatom be, vagy más probléma is lehet ami miatt nem írnak vissza?
2011. dec. 17. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért a legtöbb jelentősége a képnek van. Ha nem töltesz fel képet, lehet hogy vmi pedobácsinak fognak nézni, lehet hogy hamisnak vélik amit kiírtál. Nem is csodálom hogy nem írtak vissza. Egy kép nélküli 'idegennek" én sem írnék vissza. Tegyél fel sztem vmi képet!
2011. dec. 17. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
pfff igen minden lány álma hogy látatlanban jöjjön össze valakivel... szégyelled magad? akkor előbb magadban kéne rendet tenni aztán a lányok között :)
2011. dec. 17. 17:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Masodiknak: Én teljesen rendben érzem magam :) Nem magam előtt szégyellem magam, csupán nem szeretném ha valami ismerős észrevenné hogy én hol probálkozom. Mert egy kicsit cikinek tartom, de viszont könnyebb módja, legalábbis nálam, a kapcsolat kialakitásnak.

Elsőnek: Na jó, nem kellenne egyből pedobácsira gondoljanak, nem hiszem, hogy ennyira paranoiásak lennének a lányok, én csupán azt szeretném, hogy visszairjanak, MSN csere, vagy telszám csere és utána nyugodtan dumcsizhatnánk meg cserélhetnénk tonnaszámra képeket :)

2011. dec. 17. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
írd oda az üzeneteid végére,hogy képet küldesz magadról,ha szeretné és nagy vonalakban írd le,hogy nézel ki.
2011. dec. 17. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
21. száázad itt már nem kell semmit sem szégyellni...
2011. dec. 17. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincs mit szégyellni, ugyanis ha ismerősöd esetleg arra téved, meglát és megszól érte, te is nyugodtan megkérdezheted, hogy ő vajon mit keresett ott? :)))

Normálisabb helyeken egyébként be lehet állítani, hogy csak regisztráltak lássák a fényképedet, és akkor ebből nincs gond. Egyébként sztem erre nagyon kicsi az esély, rengeteg társkereső van.

Kérdésre válaszolva: nőként nem válaszolok azoknak, akiknek nincs fent fényképe. Vagy annyit írok, hogy legyen olyan kedves és töltsön már fel egy képet magáról. Felőlem lehet a Brad Pitt is, de ha ő úgy ír, hogy ő lát engem én meg nem látom őt, az nem kelt bennem jó érzéseket.

2011. dec. 17. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Minden lánynak csak a külső számít, így érthető, miért nincs sok sikered kép nélkül.
2011. dec. 17. 18:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Én csak azért találom kinosnak ezt az egész képfeltöltősdit, mert akármikor felfedezek egy ismerőst egy ilyen oldalon, arra gondolok, hogy húú ez szánalom :) Ez aztán jól el van keseredve, hogy idáig jutott :) És az a megérzésem, hogy másokban is ez váltódik ki, amikor egyik ismerősüket megpillantják egyik oldalon. De amúgy köszi a magyarázatot, teljesen logikusnak tünik ;)
2011. dec. 17. 18:21
 9/10 A kérdező kommentje:
18:18...azért vannak akik ezeket fennhangon tagadják, mint pld a csábmesterek, de na, inkább ne menjünk bele ebbe a témakörbe most. Részben igazat adok neked, ha nem vagy kellőképp manipulativ, akkor a sikereidet növelheted, ha minél gyakrabban látogatod plaszikai sebeszedet :))
2011. dec. 17. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
privátban küldhetnél magadról képet, ha már írsz valakinek, elkéred az emailjét, és küldesz neki oda
2011. dec. 18. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!