Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó a társkereső oldal?
Szia!
Én személyes véleményem szerint nem, nem valami biztonságos, lehet hogy valami rosszindulatú emberrel társalogsz és amikor találkoztok még halál is lehet a vége. Nem ilyesztegetni szeretnélek de rengeteg a veszély az ilyen helyeken.!
Első válaszoló, nem tudom eldönteni, ironizálsz-e, vagy ennyire debil vagy?
Kérdező, adott oldalt nem ismerem, de ha társkeresőzöl, akkor rajtad áll, milyen infókat adsz ki magadról és kinek az ismerkedési szándékát fogadod el.
Én már használtam,találtam is egy fiút de nem nagyon nyerte el a tetszésemet így maradtunk barátok!! De engem mindig ilyen sz*x mániás örültek zaklatnak!! Ugy hogy jól gondold meg!! De nem veszélyes!!!!
15/L
Szexpartnert hamar találsz. Értelmeset nehezebben. Senkinek nem egyszerű ez a társkeresés, állítólag mindenki érzelmes kapcsolatot akar, közben meg beszélgetni sem tudnak...
Biztonságos, beszélgess Vele sokat, majd MSN, skype, később telefon és ha már bíztok egymásban randi. Előtte azért legyen egy teljes alakos kép, hogy tudd el tudod-e fogadni..
Tényleg ésszel kell csinálni. Pl. teszel fel képet, mert szinte mindenki csak a fényképes társkeresőkre keres. Tehát lányként kötelező fényképet feltenned.
Pár levél után rákérdezek a nevére. (90%-ban nem titkolják a nevüket.)
Nem szeretek késni, ezért szinte mindig én értem oda elsőként. Sosem láttam, hogy jött a lánnyal megfigyelő. Délután a belvárosaban örülök, ha találok egy kávézóban egy üres asztalt. A megfigyelő már le is bukna. Menekülnék egy ilyen lánytól.
8:54
Hááááááát, ti is megtaláljátok a módot hogy 2 mondat után a szexről kelljen beszélni. :D
09:40
Na ez érdekes. Mert én meg komolyan gondolom a társkeresést, van is fent fényképem, és nem ismerkedem azzal, aki nem képes egy képet felrakni magáról.^^ Eleve nőként aki nekem ír, azért ír, mert látta a képeimet. (Nem nagyképűségből, nem vagyok egy bombázó, de tudjuk, hogy a pasik hogy működnek.) Már az csoda, ha elolvassa, amit leírtam magamról és arról, kit keresek.
Az én olvasatomban az a férfi, aki nem rak fel magáról képet, az vagy komolytalan, vagy nős és fél a lebukástól, vagy annyira randa, hogy azt hiszi, előbb a szavaival hódít meg, utána hátha elnézem neki a külsejét. Én az egyenlőségen alapuló játék híve vagyok, ez így korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!