Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randzni fogok egy csajjal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randzni fogok egy csajjal és nem magamról küldtem neki képet meg pár dologban füllentettem neki, van még esélyem h jól sikerül?

Figyelt kérdés

Elején nem vettem túl komolyan a dolgot és kicsit kamuztam meg nemis magamról küldtem képet :|

Szerintetek észre veheti? :O

2012. febr. 14. 21:01
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
Igazán küldhetnél privátba képet, magadról, és arról a csávóról akit elküldtél. mostmár marha kiváncsi vagyok, hogy te mire vagy ennyire egoista :D:D
2012. febr. 14. 21:52
 22/55 A kérdező kommentje:

Nemvok egoista, de azért annál akit eredetileg küldtem jobban nézek ki az 100% ;)

És nemszoktam képet küldözgetni magamról ugyhogy erről sajnos lemaradsz :P

2012. febr. 14. 22:10
 23/55 anonim ***** válasza:
100%
Rondább, szegényebb csávóról küldtél képet? Akkor még paraszt is vagy, nem csak hülye. Remélem nem jön össze a dolog... miért nem tudod még a világhálón sem felvállalni magad?!
2012. febr. 15. 11:45
 24/55 anonim ***** válasza:

Ha nem egoista lennél, akkor küldhetnél nekünk képet magadról is, meg arról is, amit küldtél neki. Akkor kiderülne, hogy:

1. Van-e hasonlóság köztetek

2. Tényleg olyan jó vagy-e, mint hiszed

3. Itt is kamuzol-e, hogy szándékosan csúnyább képet küldtél el (mert azért ennyire hülye nem vagyok, hogy ezt elhiggyem)

2012. febr. 17. 21:10
 25/55 anonim ***** válasza:
Fogj egy légpuskát messziről lődd ki a szemeit majd rohanj oda hozzá, hogy szia megjöttem, jajj vak vagy akkor semmi mondanivalóm nincs a képről, ha nincs fasza légpuskád akkor légy férfi állj elé és mondd el neki az igazat.
2012. febr. 17. 21:11
 26/55 A kérdező kommentje:

Pont azért nem küldök mert nemvok egós :$

Ha az lennék akk küldenék mert olyan baromira el lennék ájulva magamtól h nem gondolnám h lenne olyan akinek nem tetszek. ;)

2012. febr. 17. 21:29
 27/55 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kamu szaga van az egész sztorinak!!
2012. febr. 17. 21:34
 28/55 A kérdező kommentje:
De csak olyan szaga van, de nem az :D
2012. febr. 17. 22:59
 29/55 anonim ***** válasza:

Ha nem hülye a csaj, akkor tehetsz bármit, el fog küldeni a francba, megjegyzem teljesen jogosan.

Nekem egyszer magasságban hazudott egy pasi :D Komolyan azt hitte nem veszem észre. A megérkező szerelmes sms után olyan hévvel töröltem ki a telefonszámát, mint még soha senkiét.

2012. márc. 3. 20:35
 30/55 anonim válasza:

menj el a randi helyszínre de ne úgy hogy te vagy az akivel találkoznia kéne,hanem csak menj el és mivel úgyis tudod(a beszélgetésekből) hogy mi tetszik neki,kápráztasd el nem lesz nehéz mert úgyebár faképnél hagyták és akkor minden rendben van.

ja és még egy jó tanács:soha ne említsd meg neki,h te voltál az akivel eredetileg találkozott volna!!!

2012. márc. 3. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!