Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lányok válaszoljanak és írják oda a korukat. Ti járnátok olyan fiúval aki mindig kapucniban van?
Tehát ha tél van akkor van rajta símaszk és több réteg kapucni, ha pedig ősz van és süt a nap,rövid pólóban és nadrágban sétál mindenki, kicsit fúj a szél) és te is rövidben vagy de a barátod pedig kapucnis toll kabátban, zipzár össze van húzva teljesen és a fejére van húzva a kapucni és úgy sétál veled kézen fogva akkor te kellemetlenül éreznéd magad a társaságában és, hogy mindenki megbámul benneteket?
És a fiú barátodnak nincs semmi depressziója se, semmilye csak fázós lenne.
Illetve hogy mit gondolnál róla, mit mondanál róla stb? Esetleg, hogyan néznél rá mikor húzza a fejére a kapucnit és a behúzó zsinórt kezdi össze húzni és be kötni?
Vagy meg kérne téged hogy húzd a fejére a kapucnit és a behúzó zsinórt kösd össze a kapucniján miközben az összes ember bámulna akik ott sétálnak?
Esetleg a táskájából elő venne egy rózsaszín puffy kapucnis kabátot és rád akarná adni majd a zipzárt felhúzná a nyakadig és a kapucnit meg a fejedre emelné. Te hogyan reagálnál rá? Ha a fiú könyörög és látod rajta, hogy nagyon szeretné akkor engednéd, hogy meg csinálja veled, hogy ne legyen veszekedés belőle?
Szakítani meg nem szeretnél vele mert tökéletes.
Ez a kérdés nagyon komolyan kérdeztem és az összes lány véleményére kíváncsi vagyok kortól független.
Látom sok ember értette félre a dolgot mert sokan azt hiszik, hogy rólam van szó pedig nem.
Egy barátomról van szó. És a véleményetekre voltam kíváncsi de sajnos néhányan olyan dolgokat hoztak fel, hogy csak néztem. Aki nem tud hozzá szólni érdemlegesen az inkább görgessen tovább. Akik érdemlegest tudtak írni azoknak pedig nagyon szépen köszönöm!
Ha azt hiszi hogy menő akkor nem.
Ha fázik akkor meg öltözzön fel úgy hogy ne fázzom, felőlem akár kapucniban is lehet. Nem érdekel hogy mit gondolnak random emberek az utcán, és az sem ha megbámulnak.
A rózsaszín pufi kabátot biztos hogy nem venném fel. Útálom a rózsaszínt és a pufi kabátokat is. Összel tavasszal fekete pulcsit hordok, télen meg sötét szöbetlabátot. Nem venném fel.
12es voltam.
22/l
12-es (22/l)
13-as
Köszönöm a válaszod. Illetve ha fújna a szél és akkor a srác kivenne a táskájából egy kapucnis toll kabátot majd rád akarná adni és a kapucnit fel akarná húzni a fejedre akkor te engednéd neki vagy sem?
Illetve mit mondanál neki ha esetleg nem szeretnéd? Mondanál neki valamit ezzel kapcsolatban?
Azért vagyok kíváncsi rá mert én sok olyan lányt láttam akik utálják a kapucnit a fejükre húzni vagy engednék, hogy más a fejére húzza. Más lány inkább szét fagyna mint, hogy a kapucnit a fejére húzza. Esetleg nem tudod miért van az, hogy lányok annyira nem szeretnek kapucnit húzni a fejükre? (még -30fokban sem).
Köszönöm előre is és szép estét!
#6-os: Akkor összeillenénk, mert én is gyakran mászkálok télen is rövidnadrágban, mondjuk úgy, kb. 10-ből 9-szer :D Én nem bírnám ki, az biztos.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!