Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK (lányok is válaszoljanak mert az alján van egy kérdés amit lehet ők is megtudnak válaszolni! )! Az a fiú aki nem mer kezdeményezni az h adja a lány tudatára h tetszik/szerelmes belé?
Szóval ha nem mer kezdeményezni a fiú, akkor h mutatja ki a lánynak h tetszik/szerelmes belé?
Ezeket csinálják?
-Nézi messziről a lányt?
-DE amikor a közelébe van a lány,akkor nem mer rá nézni? (ugy h például ott van a lány mellett az anyja és a tesója,és a fiú mellett is ott van az apja és az apja munkatársa (mert ő diákmunkázik,és segít az apjának,és amikor oda megyünk mi vásárolni, akkor nem mer rám nézni,csak szerintem akkor amikor nem nézem őt))
Vagy ha a szeme sarkából néz?
Igen ezek velem történtek meg,de a fiú csak ezeket csinálja!Akkor csak szimpatikus vagyok neki nem?(<--ez egy kicsit eltér a kérdéstől de ez is érdekelne:) )
És szóval ezeket a jeleket csinálják ha bejön nekik egy lány de nem mernek lépni?Vagy még miket?Előre köszönöm a válaszkat:DD
Szimpatikus vagy neki! :) Azt ajánlom keresd a társaságát, menj oda hozzá nyugodtan nem baj ha ideges vagy és ha esetleg dadogsz is emberek vagyunk - vannak érzéseink &..
Használd ki az időt bátrán, suli téma is éppen aktuális! :)
Nem megpróbálom, hanem megcsinálom! - Sok szerencsét! :)
Ez a fiú szörnyen gyáva. Szégyellném magam,ha a lánynak lenne bátorsága hozzám oda jönni,de nekem nem . Hová tűnik a férfiasság, a lányokba bújik át az ilyen kislányként viselkedő fiúkból?
Tényleg benne látom a potenciális partnert? Szomorú.
Ha nem mer kezdeményezni, akkor azok mindig szegyenlosek szoktak lenni! :)
Pl Ha elkapod a tekintetet, akkor elnez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!