Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit jelent? (fiúk is válaszoljanak kérem)
Figyelt kérdés
Hát van egy fiú akivel elég zűrös volt a kapcsolatunk de 4 évig szerelmesek voltunk és jártunk is egy ideig és már 5 hónapja nem beszéltünk és semmi ma pedig hirtelen írt egy szívet nekem és elkezdett érdeklődni hogy hogy vagyok ilyesmi és megkérdezte hogy most van e valkim... Mit jelent vajon ez?2018. márc. 21. 23:10
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Nem talál szexpartnert és reménykedik benne, hogy hátha benned tudna lenni.
3/11 A kérdező kommentje:
15 évesek vagyunk
És komolyabb válaszokat ha kérhetem
2018. márc. 21. 23:17
4/11 anonim válasza:
Mégis mit jelenthet? Folytatni akarja.
6/11 bit123bit válasza:
Hát a szerelem már csak ilyen.. Ha van akkor rossz, ha nincs akkor is rossz.. Szóval a fiú folyamatosan szerelmes beléd, csak lehet hogy jött egy ilyen szünet hullám.. Ismerős amúgy nekem ez a helyzet, mivel én meg 8 hónapig beszéltem folyamatosan egy lánnyal, és hirtelen jött egy 6 hónapos szünet, azóta újra beszélgetünk..
7/11 anonim válasza:
Kamaszkori szerelem..hullámok..egyszer akar téged aztán vagy te unod meg őt,vagy ő un meg téged.Aztán újra megjelenik.Gondold átt hogy mit akarsz,hogy mi legyen tovább.spoiler..4 évig szerelmesek voltatok...11 évesen nagyon nem hiszem hogy az szerelem volt..esetleg "gyerek szerelem".
8/11 anonim válasza:
Próbálkozott másokkal, nem jött össze. Most próbálkozik újra nálad, te már egyszer beadtad a derekat, hátha sikerül neki most is.
9/11 Mádár0218 válasza:
A. Rájött, hogy nélküled nem megy és újra össze akar jönni veled, mert szeret.
B. Kell valaki akit már ismer és lehet belőle könnyen valami, amíg nem talál jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!