Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nektek hosszú Távra elég 32...

Nektek hosszú Távra elég 32 gigabájt egy iPhone ba? Kérem csak azok válaszoljanak akiknek iPhone 7jük van vagy 7 Plusjuk van?

Figyelt kérdés
És még azt is meg szeretném kérdezni hogy ha egy iPhone ra egy újabb operációs rendszert telepítünk akkor az a régebbi törlődik e pl.hogy ha a régi operációs rendszer két gigabájt és telepítek egy két gigabájtos operációs rendszert akkor az összesen 4 gigabájt ott fog foglalni foglalni vagy a régebbi az törlődik és csak két gigabájtot? kérlek válaszoljatok !!!köszönöm?
2017. aug. 3. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Van akinek elég a 32. Nekem elég. Valakinek a 256 is szűkös.

Ha frissíted akkor igen, felülíródik a régebbi. Nyilván nem pont ugyanakkora lesz, de nem duplázódik a méret.

2017. aug. 3. 11:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondod hogy a régebbi operációs rendszer törlődik ?
2017. aug. 3. 12:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Milyen színben vegyem meg a telefont 16 éves vagyok fiú
2017. aug. 3. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 32 gigas i7+om van es szamomra teljesen eleg. Nem jatszom jatekokkal, csak social media alkalmazasok vannak letoltve.

Szerintem a legjobb valasztas szinek kozul a matt black, a jetet semmikepp sem ajanlanam. Nagyon csuszos, es karcolhato. Esetleg meg a silver is jo meg a gold is, bar az kicsit mar csajos.

2017. aug. 4. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy a kérdésben i7ről van szó, de azért hozzászólnék 6s felhasználóként is. Az enyém 16GB tárhellyel rendelkezik. Social media appok, Spotify, 1-2 fotós app, meg 1, max 2 apróbb játék, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Ha esetleg túl sokat fotóznék, akkor meg mobilnettel feltudom tolni felhőbe őket. iPhone 7/7+ból pedig én is matt feketét ajánlanék. Ahogyan az előző válaszoló is írta, a jet blackkel van 1-2 probléma. Az aranyszínű is nagyon szép, és nem annyira nőies, nekem is az van, pedig férfiból vagyok.
2017. aug. 6. 00:39
 6/6 anonim válasza:
Most tök mindegy hogy 7 vagy 7plus vagy 6s vagy 6, a 32Gb az 32Gb.Attól függ mit csinálsz a 32Gb val,az valójában csak 28-20gb és ha mindennap fél órás 4Ks viedót veszel fel akkor persze hogy nem elég.De ha csak általános dolgokat telepítes akkor bőven elég.Attól hogy frissited az operációs rendszer nem fog eltünni a dolgaid,csupán a rendszer újjul meg,általában kicsit több tárhelyr fog fogalni vagy kevesebbet.
2017. aug. 10. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!