Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ez ciki?
Van egy fiú barátom, mondhatnám úgy is, hogy a crush-om (😊) aki egy évvel és egy hónappal fiatalabb nálam. Szerintetek ez ciki? Folyton piszkál a többi lány az osztályomban, h fiatalabb fiúval járok...
Mit tegyek ilyenkor?
Kérlek segítsetek lányok, annyira lehangolt vagyok ezért! :(😥
Ti mit tennétek a helyemben?
Mi ciki-e? Csak én nem értem, hogy mi a lényeg?
Sarcasm indeed.
A többiek már válaszoltak, én csak a részletekre térnék ki.
Akkor ő most ki neked? Barát/haver, crush, vagy jártok? Mert mindet említetted.
Szerintem ez egyáltalán nem ciki!
Csak azért cikiznek mert irigykednek meg féltékenyek rád! Ha szereted őt akkor nem számít a kor! Ne is foglalkozz azokkal akik cikiznek!
Egy (végzős) osztálytársamnak 10.-es (vagy talán 11.-es) barátja van. Mi sosem piszkáltuk miatta. Szeretik egymást, boldogok együtt kb egy éve és nagyon cuki párt alkotnak.
Ne foglalkozz velük! 😊
Szerintem sem gáz vagy ciki ez egyáltalán. Nem mi döntjük el, hogy kibe szeretünk bele.
Ez a korkülönbség amúgy is csak "kisebb" korban tud hátrány lenni, mert a legtöbb fiú, olyankor még éretlenebb, mint a legtöbb lány, de ha már a srác elérte a komolysága csúcspontját, ha lehet így fogalmazni, akkor szinte mindenki hálás lesz, hogy kivárta és most még boldogabb. Szóval ne érdekeljen mások véleménye, mert ez a Te életed és nem tehetsz arról, hogy esetlegesen életed szerelme később született nálad 1 évvel és 1 hónappal.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!