Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ez ciki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, mondhatnám úgy is, hogy a crush-om (😊) aki egy évvel és egy hónappal fiatalabb nálam. Szerintetek ez ciki? Folyton piszkál a többi lány az osztályomban, h fiatalabb fiúval járok...
Mit tegyek ilyenkor?
Kérlek segítsetek lányok, annyira lehangolt vagyok ezért! :(😥
Ti mit tennétek a helyemben?
2020. szept. 19. 16:47
1/17 anonim válasza:
Nem ciki. Nyugodtan járjál vele és ne foglakozz másokkal. Ha szereted akkor sok Boldogságot!! <3
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2020. szept. 19. 16:59
4/17 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Ha téged nem zavar hogy fiatalabb, akkor nem kell a többiekkel foglalkozni. Istenem hogy utáltam emiatt a gimit, amikor az ember mások idióta véleményének és elvárásának akart megfelelni.
5/17 A kérdező kommentje:
Igazad van:)
2020. szept. 19. 18:04
6/17 anonim válasza:
egy év külömbség nem gáz, meg az sem, hogy te vagy idősebb (akkor is, ha a párok többségénél a fiú idősebb); szerintem csak irigyek, ne hagyd magad
Sok szerencsét!
7/17 A kérdező kommentje:
Nem fogom, köszi:)
2020. szept. 19. 21:33
8/17 anonim válasza:
Ma kaptam egy ilyen privátot:
"Szia!
idősebb a barátnőd mint Te? érdekes, ritka az ilyen."
Ezt válaszoltam:
"Idősebb, igen. Minket nem igazán érdekel az a hülye felfogás miszerint ha idősebb a lány mint a fiú akkor az nem jöhet össze. "
9/17 Sajtoslány válasza:
Szerintem nem ciki. Egy év korkülönbség nem sok!
10/17 anonim válasza:
Majd felnőnek, ne foglalkozz velük, egy év az gyakorlatilag semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!