Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ciki, gáz ilyen zenéket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, gáz ilyen zenéket hallgatni? Lányok titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Pl: michael jackson, LMFAO, PSY,Dnce, Martin garrix,guns n rozes,children of distance,Coronita, IHM, Halott pénz, Wellhello, és egyéb mulatos, we no speak americano, sex bomb... és még sorolhatnám... David guetta, Aronchupa...

Lányok tényleg ciki hogy egy 13 éves fiú ilyeneket hallgat?

2016. márc. 8. 21:28
1 2
 1/16 NeymarjrLau ***** válasza:
Egyáltalán nem:) amiket felsoroltál,azok közül én is hallgatok párat..14L
2016. márc. 8. 21:31
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem ciki. :D

*Hát asszem megtaláltalak téged, magamat fiúban... :D

Ezek közül mindet ismerem, majdnem az összeset hallgatom.*

13/L

2016. márc. 8. 21:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül csak a Guns N' Roses-t fogadom el, rocker srác kell nekem :D

(Bár nem 13 éves.)

17/L

2016. márc. 8. 21:40
 4/16 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz ezeket én is rendszeresen halgatom

18/f

2016. márc. 8. 21:43
 5/16 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek. Mert pl nekem rocker vagy akár úgy is mondhatjuk hogy metalhead létemre nem tetszik. De tuti rengeteg ember van akinek tetszik ez. 14/L :D
2016. márc. 8. 21:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Úúúu AronChupa - I'm an Albatraoz. Beteg 😂😂
2016. márc. 8. 22:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát nem épp az én ízlésem, max a guns and roses és nekem elég sokat számít hogy a partneremnek hasonló ízlése legyen (idióta metálfanatikus mindenemet) De ha nagyon tetszene az illető és nem erőltetné rám+ nem szarozná le amit én hallgatok akkor nem kizáró ok. Amúgy cikinek nem ciki, de nekem enyhe negatívum lenne. Mondjuk nem éppen egy korcsoport vagyunk:D 18l
2016. márc. 8. 22:56
 8/16 Unpredictable ***** válasza:

Nem ciki, szerintem nem ezen mulik.

En Wagnertől, Michael Jacksonon, Sian, át Sabaton es Disturbik mindent hallgatok, amit csak el tudsz kepzelni.

Most pl magyar folk metal fan is lettem :3

2016. márc. 8. 23:04
 9/16 anonim ***** válasza:

A guns n roses hogy illik ezek közé? Az zene a többi nem,félreértés ne essék nem elítélem azokat csak nálam a zene hangszerekből áll,a mai zenék virtuálisan előállított hangokból állnak ami természetesen lehet jó is én is hallgatok időnként ilyeneket de egy jó kis metáltól feltud állni a szőr a hátamon néha hogy milyen nagyszerűen ki van vitelezve

Egy gitáros.... 16/F amúgy nem ciki,a mulatós is jó(régi szép idők..:D) és nincs köztük justin homi bieber

2016. márc. 8. 23:31
 10/16 anonim ***** válasza:

Rám néha rámjön, és Brahmsot, Dvorakot, meg Debussyt hallgatok :D

Bár az alapízlésem se "jobb".

Drum and Bass, Dubstep, Trap stb. :D ~valamiért a bátyámat(23yrs)) követem zenei stílusokban. Bár ő ezek közül inkább csak DnB-es.

16/L

2016. márc. 9. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!