Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ciki, gáz ilyen zenéket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, gáz ilyen zenéket hallgatni? Lányok titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Pl: michael jackson, LMFAO, PSY,Dnce, Martin garrix,guns n rozes,children of distance,Coronita, IHM, Halott pénz, Wellhello, és egyéb mulatos, we no speak americano, sex bomb... és még sorolhatnám... David guetta, Aronchupa...

Lányok tényleg ciki hogy egy 13 éves fiú ilyeneket hallgat?

2016. márc. 8. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Guns N' Roses? Pacsi tesó!

PSY-től herótom van, a Gangan Stylevel kilehet úzni a világból de van 1-2 jobb száma. A Children of Distancet régen nagyon szerettem pl.: ott volt a "Megtettem" a mai nyálas, rózsaszín világban élő zenéi már nem tetszenek. Amit én hallgatok AK26 pár száma, Riko Flash, Tankcsapda, Historica, Tomcraft, Trapcity remixei, néhanapján Nightcore. Ha rámjön a mulatós akkor csak is Matyi és a Hegedűs meg MC Haver. 17/F

2016. márc. 9. 13:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Nagyrészt electro house (minden félében). Aztán Drumstep, dupstep. Aronchupa az megvan.Pár dj (főként dj Epsilon). Ja, szóval úgy ilyenek.. 15l
2016. márc. 9. 15:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem az egyik kedvencemet: Pitbull
2016. márc. 9. 17:59
 14/16 Unpredictable ***** válasza:
10-es, nekem te kellel :3
2016. márc. 9. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:
nekem ezek közül a a guns n rozes a kedvencem de egyáltalán nem ciki szóóval csak nyugodtan halgasd őket!
2016. márc. 23. 16:49
 16/16 anonim válasza:

Amíg Michael Jacksont, Guns N' Rosest és Children of Distancet hallgatsz, addig nincs gond

Egy rocker 13 éves lány voltam (és vagyok is XD)

2016. ápr. 30. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!