Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy folytassam így az életem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy folytassam így az életem?! Rettegek. Fiúk/lányok nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Volt egy fiu aki tavaly nagyon tetszett. Bele voltam esve de annyira hogy jópár embernek a fülèbe jutott hogy szeretem. Ezzel nem is volt semmi baj... AKKOR! De mostanra eltelt azóta egy év. Kezd fakulni, kialudni a láng és ènis kezdek kijózanodni. Úristen mi van ha a fiu sejti vagy tudja hogy oda voltam èrte?! Mit szól ?! Mit gondol?? Csak az a baj hogy elèg sok közös programunk lesz (az ő és az én osztályomnak egyūtt) ráadásul van egy közöz barátunk (fiu) aki szintèn tudja ès ha olyan társaságban vagyunk ahol a régi kiszemeltem is ottvan "poènos" célzásokat tesz rám/ránk. Fiúk ti ilyen esetben mit tennétek ha tudnátok hogy egy lánynak nagyon bejöttetek? Lányok hogy folytassam tovább hogy ne érezzem rosszul magam emiatt? Kèrlek segítsetek. Úgy szégyelem magam .:( Főleg hogy aki tudott rola az kérdezgetni fog hogy mi van vele stb. :(

Nagyon ciki ez a dolog?

16/L

2016. aug. 26. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Mit teszek? Ha bejön vmi tulajdonsaga viszonzom. Ha nem, akkor nem tudok vele mit kezdeni.

En eddig csak ugy jartam, hogy valami oknal fogva nalam kiloban 2szer nagyobb csajoknak jottem be. Az a vicces ebben, hogy sportos testalkatom van, zsir alig, vekony nem vagyok. Normal testalkatu csak egy valaki volt.

Fel kell ott mérni sokmindent

2016. aug. 26. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Jajmá...
2016. aug. 26. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem szard le vagy csinálj úgy mint ha leszar ad ha kérdezi az a gyerek hogy mivan vele he he ? 😏 Akkor csak mondd azt hogy aaa mar nem fonz benne semmi es nem érdekel téged es ha meg elmondja neki akkor csak mondjak annyit hogy figyelj így volt bejöttel de ez elmúlt es nem tudok mar úgy rad nézni hogy őszinte legyek csak barátként es ennyi szóval csak legyen minden olyan amilyen volt eddig is.... Oszt ennyi a lényeg h ne lássa rajtad h zavarba jöttél,ciki neked vagy valami hanem csak azt lássa hogy ami volt elmúlt ( akkor is ha nem így van )

VAGY

Borulj le előtte hogy te vagy az igazi es nem bírom nélküled kelllesssz 😉 Bocsi 😂

Rajtad áll a döntés hajra 😁

2016. aug. 26. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nemazért, de ha akkor a srác nem ment oda hozzád, amikor tudta, hogy tetszel neki, akkor miért menne oda most, amikor már kialvóban vannak ezek az érzések.

aki kérdezgetni fog, annak meg nyugodtan meg lehet mondani, h elmúlt a dolog, ez természetes.

2016. aug. 26. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, mi a ciki abban, hogy tetszik / tetszett neked valaki? Semmi! Nehogy már ilyesmi miatt szégyelld magad, teljesen abnormális dolog!
2016. aug. 26. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom...

Csak annyit kell tenned hogy megmondod hogy már ,nem érdekel a srác,elmúlt a varázs ..Nincs ebben semmi olyan amit titkolni esetleg szégyellni kéne ...

Túléled ne félj,nem nagy kunszt.

Én is voltam már hasonló helyzetben csak annyi különbség volt hogy,nem vertem nagy dobra ezt az egész tetszés dolgot.Tetszett egy srác,ő meg tudta de nem foglalkozott vele mert addigra már nem tetszettem neki,és meg attól függetlenül hogy szerelmes voltam belé ,nem akartam vele összejönni ,meg úgy senkivel,és ezt megbeszéltük,hogy ettől még barátok maradunk..ENNYI!! Mit kell ezen pánikolni??

2016. aug. 26. 16:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Huuu köszi a válaszokat erőt adtatok :) már tènyleg rájöttem hogy semmi èrtelme aggódni. Ezután ha emiatt elkeseredek csak elolvasom a válaszaitokat :)) mègegyszer köszönöm ♡
2016. aug. 26. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi szégyellni való nincs abban ha tetszett ez a fiú! Hiszen már 16 éves vagy,és ilyen korban már teljesen normális. Ha a fiú nem érdeklődött irántad akkor nem is fog foglalkozni nagyon a dologgal,és mint ahogy te is írtad,már nem érzel úgy semmit iránta. Tehát ne foglalkozz vele! Jön más. Sok sikert.:)
2016. aug. 27. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!