Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, netek ciki lenne, ha ti 18 évesek lennétek és a pasitok csak 16?
1:Ha igazán szeretitek egymást akkor nem fog érdekelni mások véleménye mivel boldogak vagytok egymással a pici korkülönbség ellenére is de mivel kiírtad ezért én úgy gondolom,hogy te is cikinek tartod mivel ha nem tartanád annak ki se írtad volna.
2:Nekem nem lenne ciki mivel én nem jönnék össze fiatalabb sráccal mivel én az idősebbeket szeretem.(:
Én 21 vagyok és a barátom 16, együtt élünk és suli mellett dolgozunk. Minden olyan mint egy átlagos felnőtt kapcsolatban. Nagyon ritka az ilyen pasi. De ha valaki ennyire érett akkor nem számít a kor. Senki meg nem mondaná hogy ennyi. Kb. 20-22-nek nézik.
Ha nem az az ecsetfejű kis nyomi vagy aki úgy néz ki mint egy 10 éves anorexiás, és tudsz éretten viselkedni akkor szerintem nincs gáz abból hogy fiatalabb vagy.
Köztünk jóval több mint 5 év van a javamra. 1,5 éve működik, bár vannak problémáink, de hát azok melyik kapcsolatban nincsenek. Igyekszünk megoldani őket.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!