Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, netek ciki lenne, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, netek ciki lenne, ha ti 18 évesek lennétek és a pasitok csak 16?

Figyelt kérdés
Indoklást is légyszi írjatok.
2016. márc. 3. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok de azért furán hangzik. De ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor ennek nem kell akadálynak lennie. 14/f
2016. márc. 3. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1:Ha igazán szeretitek egymást akkor nem fog érdekelni mások véleménye mivel boldogak vagytok egymással a pici korkülönbség ellenére is de mivel kiírtad ezért én úgy gondolom,hogy te is cikinek tartod mivel ha nem tartanád annak ki se írtad volna.

2:Nekem nem lenne ciki mivel én nem jönnék össze fiatalabb sráccal mivel én az idősebbeket szeretem.(:

2016. márc. 3. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Már egyszer megkérdezted, ugyanaz a válaszom: nem ciki, de hosszútávra ne számíts, csak egykét menetre.
2016. márc. 3. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Fiatalabbakkal nem jonnek ossze, mert tul konnyen elotor belolem az anyai oszton.
2016. márc. 3. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne ciki ha elég érett és szeretem. Ismerek ilyen párt. Ha fordítva nem furcsa akkor így miért legyen az? 18l
2016. márc. 3. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Osztálytársam testvére csak 14 és van egy 17 éves barátnője.
2016. márc. 3. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

Én 21 vagyok és a barátom 16, együtt élünk és suli mellett dolgozunk. Minden olyan mint egy átlagos felnőtt kapcsolatban. Nagyon ritka az ilyen pasi. De ha valaki ennyire érett akkor nem számít a kor. Senki meg nem mondaná hogy ennyi. Kb. 20-22-nek nézik.

Ha nem az az ecsetfejű kis nyomi vagy aki úgy néz ki mint egy 10 éves anorexiás, és tudsz éretten viselkedni akkor szerintem nincs gáz abból hogy fiatalabb vagy.

2016. márc. 3. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Köztünk jóval több mint 5 év van a javamra. 1,5 éve működik, bár vannak problémáink, de hát azok melyik kapcsolatban nincsenek. Igyekszünk megoldani őket.

26/L

2016. márc. 4. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!