Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetben tetszem neki?
Figyelt kérdés
Amikor jobban belekapcsolódtam a közösségi programokba, az egyik srác akkor kezdett rám felfigyelni az osztályban. Jókat elbeszélgettünk, utána azt vettem észre, hogy nem telik el nap, hogy ne mellém ülne. Karácsonykor minden évben ajándekot adunk egymásnak. Engem előző évben is egy másik srác húzott, de ő csak ilyen általános bókot írt bele, hogy jó vagyok ebből meg abból. Amikor az a srác húzott, akiről a kérdés szól, akkor ő nagyon sok pozitív jelzőt írt rólam a versben. Például azt is, hogy szép vagyok. Fiúk, ti írnátok ilyet egy lány barátnak?2020. aug. 27. 15:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, ebben nincs semmi.
Aki nem tetszik, nnak nem írom le, hogy szép
13 szavazat
2/10 anonim válasza:
Hát ez nagyon sok pozitív jelző volt, hogy szép vagy. A másik meg leírja mikből vagy jó az tényleg édes kevés... Te aztán figyelsz a részletekre.
3/10 A kérdező kommentje:
Volt még sok pozitív jelző a szép mellett, csak azt nem soroltam fel
2020. aug. 27. 15:42
4/10 anonim válasza:
Akkor miért csak ezt írtad? Tudom, hogy ettől olvadtok el kivéve ha ez nem egy sablonos nyitó szöveg ismeretlenektől.
Na de akkor kérlek szépen sorolj pozitív jelzőket rólad amit írt. Na mit látott még?
5/10 A kérdező kommentje:
Okos, kedves, büszke rám, megértő, jó
2020. aug. 27. 15:54
6/10 anonim válasza:
Mármint ez kiről szól? Még ezek is általános jelzők. Szép vagy, okos vagy, kedves vagy. Tudod hányszor hangzanak el ilyenek? Sorold fel azokat értékes pozitív jelzőket. Létezik?? Számomra még mindig a másik volt a tartalmas azzal, hogy leírta mikből vagy jó, mert az nem általános!
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én versben nem ilyeneket szoktam írni az osztálytársaimnak, hogy szép vagy meg helyes vagy 😄 ilyet csak akkor írnék le ha tetszene az illető
2020. aug. 27. 16:13
8/10 anonim válasza:
"húzott" 😆😆
Tudod ez mit jelent? Annyit segítek hogy nem udvarlást.
9/10 anonim válasza:
Szerintem karácsony óta már kiderült volna, valamit lépett volna. Nekem inkább jó barátnak tűnik.
10/10 anonim válasza:
"Engem előző évben is egy másik srác húzott..."
Ez engem is megtévesztett, főleg, hogy utána a másik srác húzott. :)
Kilógott a szövegkörnyezetből.
Mivel a tinik alapvetően félnek a felsüléstől, gyakran még életük nagy szerelmének sem mernek semmit sem mondani vagy írni. Ha ez a srác bővebben írt, akkor annak oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!