Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyen esetben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen esetben? (Többi lent.)

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nyitott személyiség és volt egy kapcsolatom(mondhatni) és nem sikerült nagyon nyitnom az ember felé és szerintem ezért lett vége.Féltem ráírni, mert aggódtam, hogy zavarom vagy nem ér rá. De maga a kezdeményezés is nehezen megy és nagyon nem írok senkire rá, mert nem megy és aggódom, hogy majd unalmasnak tartanak. Pedig olyan horoszkópom van aminek pont az ellentéte vagyok(oroszlán):D

2020. aug. 23. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze a bátorságod és kockáztass!😎
2020. aug. 23. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló vagyok, utálok másokra ráirni, felhivni is mert tuti jaj zavarni akarom ezert inkabb megvarom mas kezdemenyezzen es irjon, viszont en ezt kozlom is :DD szolok neki h en nem szoktam irni/hivni es h nem azert mert nem vagyok a tarsasagara, hanem csak siman en ilyen vagyok. Neha azert jo irni ilyen 1-2x es ha utana se keres o akkor ez van :D foleg miutan kozlod is h te ilyen szemely vagy aki nem szeret irni :D mondjuk en lany vagyok, nos ha te fiu es ilyen vagy akkor az eleg szomoru :/ batorsag akkor :D
2020. aug. 23. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Semmit, várd meg még ő ír rád, vagy találj ki egy ürügyet amiért rá tudsz írni. :)
2020. aug. 23. 18:28
 4/9 A kérdező kommentje:
2.válaszoló, lány vagyok én is:D azthittem egyedül vagyok így, mert barátságaim is mentek tönkre azért, mert nem írtam.
2020. aug. 23. 18:29
 5/9 A kérdező kommentje:
1. és 3. megpróbálkozom majd mindkét opcióval:) köszönöm
2020. aug. 23. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ilyen barátnőm, aki ugyancsak nem szeret írni. Én megértem, s pont ezért nem haragudtam meg, hogy egy ideig folyamatosan csak én kezdeményeztem, DE egy idő után rosszul esik ez az egyoldalúság. Azért, hogy egy bármilyen kapcsolat működőképes legyen, mind a két fél kell tegyen érte. Ha azért nem írsz valakinek, mert félsz, hogy zavarod, akkor nyugodtan lehet úgy kezdeni, hogy “remélem, nem zavarlak”, “válaszolj, mikor ráérsz” stb.
2020. aug. 23. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok: barátokra én simán ráírok :DD ott nem érdekel ha zavarok, ők ismernek .. én inkább csak kiszemeltekre nem mertem :D már ilyen gondom nincs, mert van párom, de ő is tudja, hogy ilyen tipus vagyok, ő szívesen ír nekem :D bár már én is szoktam neki néha, hívni viszont kizárt :DDDD ő meg random felhív xd
2020. aug. 24. 00:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem fél képernyőnyi szöveget írsz úgy, hogy soronként ütsz entert, akkor nem fogod zavarni. Éppen az a jó az írásban, hogy akkor olvassa el a másik, amikor erre ideje van és akkor válaszol, amikor még több ideje van. :)
2020. aug. 24. 01:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Bátorság, és írj rá. Nem veszítesz vele semmit.
2020. aug. 24. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!