Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek én kezdeményezzek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pinkocziiii kérdése:

Szerintetek én kezdeményezzek minden esetben?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy lánnyal és tulajdonképpen tök jól megvagyunk , de mostanába nagyon nincs kedve semmihez sem , és ő szerint nem viselkedünk úgy mint pl. egy szerelmes pár , együtt vagyunk 4 hónapja , de régebben ő szerint jobban elvoltunk. Na most , eddig én és ő is magától/magamtól csókoltam meg stb. De mostanába csak én vagyok az aki átöleli és megcsókolja , mégis úgy érzem én vagyok a hibás , és igaz kevesebbet is találkozunk , de ez nem hiszem ennek lenne a következménye . Szerintetek velem van a baj ?
2020. febr. 16. 12:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem veled van a baj :)

Túl erőltetitek a dolgot! Vagy a lány már nem szeret :(, remélem max csak az előbbi! Pihentessétek a dolgot, majd kezdjétek elölről! Velem is ez volt, és hidd el, a szünet nagyon sokat segített :D

2020. febr. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!