Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben el vehetem a haverom barátnőjét? Vagy mit kéne tennem?
A csaj hagyja el, a "haverom" simán megérdemli, ha így bánik szegénnyel....
Sok boldogságot :)
* a "haverod"
Automatikus javítás :/
Szerintem meg semmi közöd ahhoz hogy köztük mi a helyzet. Minden lépés előtt az első az legyen hogy leülsz a haveroddal és beszélj vele erről a dologról. Kérdezd meg hogy érez a lány iránt, mondd el meglátásodat hogy nem megfelelően bánik a párjával, illetve azt is, hogy a párja sem jó utakon jar. Hisz sosem szabad elfelejteni, hogy arra a viselkedésre sincs mentség amit ő csinál. Illetve azt sr felejtsd el, hogy ha úgy alakulnak a dolgok hogy összejöttök, neked is lesz haverod... 😁
Szerintem az a lány aki ilyenre képes, valójában nem való másra csak szexre. Haverod csak belátta, hisz fiatal és férfi.
Illetve a lánnyal is érdemes lenne beszélni, hogy ez az értékrend amit képvisel nem megfelelő, legalább azt tegye meg hogy őszintén beszél a fiúval.
Ha 3 man vagytok beszéljétek meg a dolgot.
Bár ha jól értem akkor jóval nagyobb darab nálad tehát nem nagyon tudnád megvédeni a lányt tőle. A lány egyszerűen kerülje a társaságát, tiltsa le szakítson vele és ti találkozhattok nyugodtan olyan helyeken ahova a haverod nem nagyon jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!