Segítene valaki lebuktatni haverom félrelépős barátnőjét?
Van egy nagyon jo baratom, akit a baratnoje nem tudom miota, de csal. A baratom egy honapja kulfoldon van es ezt hasznalja ki a csaj, pedig miatta ment ki, h lakast tudjanak venni.
Szeretnem lebuktatni a csajt es ezert azt eszeltem ki, h feltorom a face-t, torlom a sracot, kozben en lemasolom a gyerek oldalat es en azzal vissza felveszem majd rairok chaten es megbuktatom a ribancot.
Addig meg van, h lemasolom az oldalt, de ha felveszem akkor az esemenyt, h mi baratok lettunk lehet torolni?
Illetve a hulyegyerek nem fogja latni, h ot torolte a csaj?
Mire figyeljek meg oda?
Szerintem ez az egész beleavatkozás-dolog nem túl jó ötlet...Szinte mindenki a rossz hír hozójára (is) haragszik,ez elkerülhetetlen.Van rá esély,hogy a barátoddal megváltozik a viszonyod ezek után.
Ha mindenképpen ez a szándékod,akkor ezzel a facebook-os dologgal könnyedén le fogsz bukni.A 'hülyegyerek' látni fogja,hogy már nem ismerőse a lány,mert valószínűleg gyakran beszélnek az oldalon,és ha valaki nem az ismerősöd,az hamar feltűnik.
En ugy gondolom, h "orulni" fog, h lebuktattam.
Ennyivel tartozok neki, nem fogom magamban tartani, en is elvarnam, h szoljon, de most nem akarom, mert bestresszel es akkor johet haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!