Hogyan lehet lebuktatni egy hazudozós embert?
húúú, de ismerős a szitu :D
ment ez egy ideig a baráti körömben, aztán az lett a vége, hogy a csaj annyit hazudott össze, hogy nem bírta fejben tartani és önellentmondásba tudtam hozni. próbálj te is logikai hibákat keresni abban amit mondd, előbb- utóbb szinte biztos belefut egybe.
Vagy ha mást mond mindenkinek, akkor véletlen szóba hozod az egyik ilyen témát és ki is derül, hogy hát több féle verzió is van.
Semmiképpen ne tűrd el, hogy ez a hazudós másokat átverjen!
Ha a jelenlétedben valakinek olyan hazugságot mond, amiről biztosan tudod, hogy nem igaz, akkor állj ki nyíltan és kérdezz rá (a többiek előtt!) : te egészen másképpen tudod ezt a dolgot! Egyeztessétek csak gyorsan, hogyan is van ez?...
Biztos vagyok benne, hogy nem csak te tudod az illetőről, hogy hazudik, hanem többen mások is, csak udvariasan szemet hunynak.
Szerintem nem kellene abban a hitben hagyni ezt az illetőt, hogy mindenkinek kedvére hazudhat!
(Ha leírnád a konkrét esetet, talán jobban tudnánk segíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!