Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen esetben hogy adjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben hogy adjam vissza az exemnek a cuccait?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 napja szakítottunk,nálam maradt pár ruhája.40km van köztünk így csak szerdán tudnám valahogy oda adni neki,mert pont arra fogok járni.Szerettem volna neki az ajtó előtt hagyni,de ahhoz hogy felmenjek fel kell csengetnem.Reggel mennék így valószínű még aludni fog.Nem tudom hogy írjak e neki előtte vagy hogy adjam vissza neki.
2020. jún. 22. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Én a hekyedben csak feladnám postán
2020. jún. 22. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
33%
Égesd el:D
2020. jún. 22. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tényleg küldd el postán, vagy írj neki holnap. Mondd meg, hogy nem szeretnél majd felmenni, úgyhogy ugorjon le hozzád.
2020. jún. 22. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én amennyire teátrális vagyok, becsengetnék hozzá, szó nélkül ledobnám elé a cuccait, aztán elmennék. Hát amúgy írd meg, hogy visszaadnád a cuccait, aztán vidd el neki.
2020. jún. 22. 20:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Azok után hogy megcsalt nem nagyon szeretnék vele találkozni ezért szerettem volna ott hagyni.
2020. jún. 22. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, átéltem ugyanezt, de az utcára nem teheted le és felmenni nem szeretnél. Így csak az a lehetőség maradt, hogy szólsz neki, még beszélnetek sem kell egymással. Esetleg ha nem egyedül jársz arra vagy van közös ismerős, vitesd el vele.
2020. jún. 22. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Küldd el postán most úgyis felemelte a posta a csomagküldős árait az egekbe

Vagy ha tudsz GLS pontot akkor a futár is elviszi

2020. jún. 22. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Ha kell neki menjen érte ő és akkor csak ki dobod neki
2020. jún. 22. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Postán add fel. Megcsalás után biztos nem futkároznék még neki a sz*ros gatyáival, feleslegesen töröd magad.
2020. jún. 22. 21:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha odaviszed, tuti azt fogja hinni, hogy akarsz tőle valamit. Add fel postán... De amúgy én csak leraknam a pincébe, ha kell neki érte jön, ha nem, akkor nem.
2020. jún. 22. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!