Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányomnak barátja van?
Figyelt kérdés
16 éves és mistanában sokat kérlel hogy had menjen el "biciklizni" ami való igaz mert elviszi ugyan a bicóját de szerintem nem biciklizik hanem valakivel találkozik
mindig azt mondja hogy egy volt osztálytársával megy el de nem szeretnék hinni neki tudom hiba de akkor is...
2020. aug. 16. 21:11
11/17 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam hogy nincs kivétel. Szimplán lehet hogy pont ő a szomszédom.
12/17 A kérdező kommentje:
Aggodalomra semmi ok
tegnap el mondta hogy van valakije és nagyon órültem neki
de az apjának nem meri elmondani de majd valahogy kitálalom én neki mert arra kért
2020. aug. 17. 13:04
13/17 A kérdező kommentje:
11es
neem vele egyidős
2020. aug. 17. 13:04
14/17 anonim válasza:
Szia, Történt valami azóta? :)
15/17 A kérdező kommentje:
14es
Sziaa
Nem semmi fejlemény
csak az hogy ekmindta van valakije
2020. aug. 19. 17:46
17/17 A kérdező kommentje:
16os
tud mindent amit kell
2020. aug. 31. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!