Mit tegyek? A 18 éves lányomnak 35 éves barátja van!
Kislany?
Felnott no !
Ez egyebkent nem egetrengeto korkulonbseg. A baratnom es a ferje kozott 30 ev van.
Az a baj, hogy eselyt sem adsz a lanyod baratjanak. Legalabb megismerhetned, probalkozhatnal picit jobban. A lanyod bizik benned, bemutatta nektek. Legyen benned annyi, hogy adsz egy eselyt es nem utasitod el egybol csak es kizarolag a kora miatt.
A lanyod pedig felnott no, nem pedig kislany, ahogyan irtad. Ezt is el kell fogadnod ahhoz, hogy a kapcsolatukat ne iteld halalra egybol.
En biztosan elfogult vagyok egyebkent a temaban, 19 evesen volt 36 eves parom. Ma mar a ferjem egyebkent es a masodik babankat varjuk.
Elhiszem es megertem, hogy felted. Vagy hogy nem tartod normalis dolognak. De remeljuk, hogy sikerult jol felnevelni a lanyodat es mostanra van olyan erett, hogy tud felelos dontest hozni. Szerintem nincs teendo, biztositsd ot arrol, hogy bizhat benned es ha baj van, akkor fordulhat hozzad. A baratjak pedig a lehetosegekhez kepest probald meg elfogadni es megismerni.
7-es válaszolónak részben igaza van. Nem tudom, hogy az előtte írok, hogy gondolják, hogy egy ember, amint eléri a 18 éves kort rögtön teljes értékű, felelősségteljes felnőtté válik. Ez nem így működik... A kérdező jól írta, a 35 éves, érett korba lépett férfi mellett egy fiatal 18 éves lány, nagyon is, hogy kislánynak számít...
Nővérem 17 éves volt, amikor egy 38 éves, kivénhedt vén disznó megpróbálta elcsavarni a fejét. Szerencsére a távolság miatt is nem kellett többet aggódnunk a férfi miatt. Amikor rájött, hogy a nővérem nem dugható szépen tovább állt...
Kérdezed, hogy normális e az ilyen. Szerintem semmiképpen. :(
Az anyai ösztön ritkán téved. Én leülnék a lánnyal és elmondanám neki a félelmeimet őszintén.
Minden jót! :)
7-es válaszolónak részben igaza van. Nem tudom, hogy az előtte írok, hogy gondolják, hogy egy ember, amint eléri a 18 éves kort rögtön teljes értékű, felelősségteljes felnőtté válik. Ez nem így működik... A kérdező jól írta, a 35 éves, érett korba lépett férfi mellett egy fiatal 18 éves lány, nagyon is, hogy kislánynak számít...
Nővérem 17 éves volt, amikor egy 38 éves, kivénhedt vén disznó megpróbálta elcsavarni a fejét. Szerencsére a távolság miatt is nem kellett többet aggódnunk a férfi miatt. Amikor rájött, hogy a nővérem nem dugható szépen tovább állt...
Kérdezed, hogy normális e az ilyen. Szerintem semmiképpen. :( A lányod barátja akkor volt 18 éves amikor a te kislányod 1 éves... 18 éves... 1 éves... Bárhogy nézzem, ez tök durva. Lehetne ez a verzió is. Beállítana egy 18 éves, ahogy előttem mondták FELNŐTT férfi és bemutatkozna, hogy ő az egy éves lányotok barátja. Ez kissé beteges emberre vall...
Az anyai ösztön ritkán téved. Én leülnék a lánnyal és elmondanám neki a félelmeimet őszintén.
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!