Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges? Nem tudom eldönteni.
Figyelt kérdés
17 évesen komolyan szerelmes vagyok Johnny Deppbe, de már több mint 2 éve. És nem csak úgy hogy tetszik hanem pl: ragondolok elalvás előtt ő az első gondolatom reggelente, és ez olyan szintű hogy más fiúk meg csak érdekelni sem érdekelnek. Már 2 éve szüntelenül. Amikor látom öt vagy csak meghallom a nevet egyből beleremeg a gyomrom.2020. aug. 15. 23:13
2/5 anonim válasza:
Tininek lenni nem betegség, de évekig tart kigyógyulni belőle.
Rossz kategóriában kérdést írni szintén orvosolható.
Próbáld meg észre venni a maradék 3 milliárd férfit is, biztos lesz köztük is kedvedre való.
3/5 anonim válasza:
Rossz a kategória. De, ez minden tinivel előfordul/t, amúgy meg tudom milyen, nekem is ő volt a "nagy szerelmem" minden fiút hozzá hasonlítottam, de próbáld meg észre venni a körülötted lévő fiúkat, ismerkedj, próbáld logikusan nézni, ész érvekkel, hogy az a "plátói szerelem" csak a túlzott rajongásból fakad. Még, azt tudom javasolni, hogy egy ideig hanyagold a Johnny Depp filmeket, képeket, cikkeket meg minden olyat, ami vele kapcsolatos. Eleinte furcsa lesz, de ez egy jó kezdő út lehet ebből "kigyógyulni". :)
4/5 anonim válasza:
+1 az ,,elvonó"-hoz. Takarítsd ki a telefonodról, ne legyen se háttérkép, és a képeit is töröldd, vagy legalább ne nézd. Filmeit se, ha pedig hírt látsz róla, ne olvasdd el. Szép lassan valószínűleg hatni fog.
5/5 anonim válasza:
Én is ugyanebben a "betegségben" "szenvedek". :D
Bár én nem szeretnék megszabadulni ettől, sötét napjaimban ő az egyetlen fénysugár❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!